Se indholdet
Oversigt

Ny Astra Sports Tourer Electric

Kraftfuld og elektrisk fleksibilitet

Ny Astra Sports Tourer Electric

Kraftfuld og elektrisk fleksibilitet
100% Astra Sports Tourer. 100% elektrisk. Oplev de smarte funktioner, innovativ teknologi, dristigt design og fleksibel rummelighed - drevet af en 100% elektrisk motor.

Du bliver vild med Astra Sports Tourer Electric


Fremtiden er elektrisk og fleksibel

Den nye Astra Sports Tourer Electric viser vejen mod fremtiden med de utallige innovationer og den 100% elektriske kørsel. Og det hele kombineres med en selvsikker fremtoning, imponerende fleksibilitet, masser af plads og høj kvalitet.

Interiør

Funktioner
Sikkerhed & innovationer
Den nye Astra Sports Tourer Electric er spækket med smarte funktioner, der giver større køreglæde og øger sikkerheden.
 
Læs mere
Eksklusiv komfort

I den nye Astra Sports Tourer Electric kan du nyde komfort på højeste niveau sammen med den store, fleksible rummelighed. Takket være det innovative Intelli-Space-system kan du læsse den ved hjælp af smarte opbevaringsbokse eller bagagenet, så opbevaringspladsen på 1.553 liter udnyttes optimalt. Den flade bagagerumsbund og 40/20/40 splitbagsædet med fold-let funktion giver stor fleksibilitet - og den sensorstyrede bagklap1 sikrer endnu mere komfort.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Læs mere
Dristigt og stilrent design
Man kan ikke tage fejl af den nye Astra Sports Tourer Electric med det dristige design. Hver eneste linje og kurve gør det klart, at dette er fremtidens bil. Og balancen mellem dynamik og alsidighed er perfekt; lige fra den ikoniske Opel Vizor® front til LED-baglygterne med Opels Wing design. 
 
Læs mere
Altid forbundet
Den nye Astra Sports Tourer Electric er designet med fokus på nemmere betjening, øget komfort og større køreglæde. Ud over infotainment- og navigationssystemet er den også forsynet med OpelConnect, som indeholder mange praktiske tjenester, der gør din hverdag nemmere.
 
Læs mere

Skift til en elbil

Elektrisk kørsel

Rækkevidde, køreprogrammer m.m.

Få en for en fornemmelse af, hvordan det er at sidde bag rattet i den nye Astra Sports Tourer Electric og lær mere om regenerativ bremsning, køreegenskaber og køreprogrammer.Vælg den i din yndlingsfarve

  • #fdd75c

Hvilken Astra Sports Tourer Electric er den rigtige for dig?