Onlinesystemer
Multimedie

Det nye fuldt digitale Pure Panel® indeholder en 10˝ instrumentgruppe1 og en 10˝ Touch Screen1 med trådløs visning af din smartphones funktioner via Apple CarPlay™1 og Android Auto™1. Det intuitive bruger-interface kan personliggøres med individuelle profiler og førergenkendelse. Multimediesystemet indeholder funktioner som AM/FM/DAB+ radio samt Bluetooth® audio streaming1.. 

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Apple CarPlay™ er et varemærke registreret af Apple Inc. i USA og andre lande, og Android Auto™ er et varemærke registreret af Google Inc. Bluetooth® et varemærke registreret af Bluetooth SIG Inc. Kompatibilitet og visse funktioner kan variere afhængigt af telefonens type og operativsystem. Du kan se om din mobiltelefon er kompatibel på www.apple.com eller www.android.com, eller du kan spørge din forhandler.

 
OpelConnect services1

Smarte teknologier og tilknyttede tjenester1, som tilbyder online systemer og moderne innovationer, sørger for din sikkerhed og sikrer spændende og effektive køreture.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Servicens tilgængelighed og omfang afhænger af land og bilmodel. Disse tjenester kan kræve abonnement/betaling og afhænger af mobilnetværkets dækning og tilgængelighed. Find information om Opel Connect på https://connect.opel.dk/. De generelle vilkår og betingelser er gældende.

 
Trådløs opladning1

Kabinen i den nye Astra Sports Tourer Electric har fået en digital opdatering, og indeholder flere innovative funktioner. Du kan oplade din mobiltelefon og andre enheder med den integrerede trådløse oplader1 eller via de to USB-C stik. Et sikkerhedssystem forhindrer elektrisk overbelastning af telefonens batteri, når du kører på ujævn vej.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau