Se indholdet
Varebiler

Opels varebiler er skabt til din virksomhed

Logistik, transport eller distribution? Vores udvalg af Opel varebiler inkluderer alt fra kassevogne, mandskabsvogne, chassis med kabine og fabriksopbygninger til specialopbygninger fra pålidelige leverandører.

Forbrændingsmotorer med etableret pålidelighed

Movano
Movano i diesel-versionen fås i flere specialversioner med et professionelt design, avancerede førerassistentsystemer og udvidet lastkapacitet. Den robuste Euro 6.4 motor sikrer konkurrencedygtig effektivitet. Og det gør Opel Movano til den perfekte tyske varebil til alle transportopgaver.
 
Læs mere
Vivaro
Vivaro har et dristigt look, en komfortabel og praktisk kabine, plads i varerummet og en imponerende totaløkonomi. Den fås som lukket kassevogn.
 
Læs mere
Combo varebil
Oplev Opel Combo Cargo kassevogn. Der er rigelig plads til din last i den store, fleksible kassevogn og til føreren i den komfortable, moderne og højteknologiske kabine.
 
Læs mere

Opel electric - elektrificerer fremtidens virksomheder

Combo-e varebil

Combo-e Cargo er en fuldt elektrisk varebil med høj ydeevne. På trods af sin kompakte størrelse er Combo-e Cargo rummelig med en varerumsvolumen på op til 4,4m³, der kan udvides yderligere via særligt udstyr, f.eks. en Flex Cargo-skillevæg1 med indbygget luge til transport af lange genstande.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Læs mere
Vivaro-e
Branchens mest effektive og alsidige varebil er nu fuldt elektrisk. Vælg mellem flere batteristørrelser, få øget funktionalitet og fleksible lastemuligheder. 
 
Læs mere
Zafira-e Life
Zafira-e Life i denne fuldt elektriske variant med en elegant, kompakt profil, sikrer luksuriøs kørsel for alle. Og den kan komme til alle vegne - også hvor pladsen er trang, f.eks. i parkeringskældre.  
 
Læs mere

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe, hvis du har behov for mere information.