Eksklusiv komfort
Varmefunktioner

Den opvarmede ThermaTec® forrude1 sikrer hurtig og effektiv afrimning og afdugning. Nyd varmen i forsæderne1 og det opvarmede rat1, som er behageligt på en kold vintermorgen.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
AGR-sæder1

De ergonomiske aktive sæder1 har fået AGRs2 kvalitetsstempel (Center for fremme af rygsundhed). Med 10 justeringsmuligheder, herunder justérbare nakkestøtter, elektrisk justérbar lændestøtte og udtrækkelig lårstøtte er disse sæder ikke bare virkelig komfortable, men giver også en ergonomisk korrekt kørestilling på lange ture, så både fører og passagerer kan føle sig godt tilpas.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

2 Certifikatet er et kvalitetsstempel, der tildeles af en uafhængig testkomite bestående af eksperter inden for forskellige medicinske fagområder.

 
Intelli-Air1

Intelli-Air1 er et nyt højeffektivt luftovervågningssystem i kabinen, som konstant informerer om luftkvaliteten både i og uden for bilen. Det holder automatisk luften frisk og ren i kabinen.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Panoramasoltag1

Panoramasoltaget1 fylder Astra Sports Tourer Electrics rummelige kabine med lys, og kan sættes på klem eller åbnes helt, så både du og dine passagerer får den ultimative oplevelse.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau