Sikkerhed & innovationer
Intelli-Lux® LED Pixel-lygter1

Den nye Astra Sports Tourer Electric er forsynet med de nyeste Intelli-Lux® LED Pixel-lygter1. Dette system er et stort fremskridt for lygteteknologien, men også i forhold til tidligere IntelliLux-generationer. De 168 individuelt selvjusterende LED-segmenter forbedrer sigtbarheden betydeligt, og sikrer et permanent blændfrit fjernlys, der justeres automatisk, så man undgår at blænde andre trafikanter. 

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Intelli-HUD1

Head up-displayet (HUD)1 føles helt futuristisk, når det projicerer vigtige informationer i forruden direkte i dit synsfelt. Denne nyeste generation af Opels HUD-teknologi har et større visningsområde og en bedre opløsning, og kan indstilles til at vise forskellige sider forbundet med instrumentgruppen, bl.a. pop-up advarsler, detaljerede kort og medieinformationer.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Intelli-Drive 2.01

Intelli-Drive 2.01 består af Opels mest avancerede og intuitive førerassistentsystemer, der sammen giver dig den mest optimale, sikre og stressfrie køreoplevelse. Systemet indeholder mange funktioner, herunder Advanced Intelligent Speed Adaptation (A-ISA), som overvåger vejskilte og foreslår at sænke eller øge bilens hastighed jf. skiltene, og som oven i købet kompenserer for vejrforholdene. Intelli-Drive 2.0 har også Semi-Automated Lane Change (SALC), som registrerer, når du skifter vejbane, og som også kan udføre manøvren for dig.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Intelli-Vision1

Intelli-Vision1 aktiveres automatisk, når du sætter din bil i bakgear (kan også aktiveres manuelt), og benytter 4 kameraer placeret rundt om på bilen. Billederne vises i høj opløsning i realtid, så du altid kan holde øje med bilens omgivelser. Du kan også skifte mellem de individuelle kameraer for at se, om der passerer biler på tværs bag dig, og for at gøre det nemt at parkere, selv hvor pladsen er trang.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau