Rækkvidde med frihed, køreprogrammer m.m.
Hurtig og nem opladning
Den nye Astra Sports Tourer Electric oplades nemt takket være Opels avancerede hurtigopladningsteknologi. Med de mange forskellige ladeløsninger og teknologier er det let at oplade bilen både hjemme og på farten.
 
Elektrisk frihed
Oplev essensen af elektrisk køreglæde. Kør roligt og lydløst af sted eller speed op og mærk det øjeblikkelige moment. Astra Sports Tourer Electric repræsenterer en ny fuldt elektrificeret køreoplevelse. 
 
Kør dine egne veje
Den nye Astra Sports Tourer Electric giver dig mulighed for at vælge mellem 3 køreprogrammer: Sport-funktionen giver bedre dynamiske egenskaber, Eco-funktionen optimerer energiforbruget og Normal-funktionen er en balance mellem de to funktioner.
 
Kør endnu længere
Den nye Astra Sports Tourer Electric anvender et avanceret regenerativt bremsesystem, som opsamler den energi, der normalt ville gå til spilde ved deceleration, og sikrer derved en endnu længere rækkevidde. Den genvinder ikke alene energi, når du træder på bremsen, men er også aktiv, når bilen ruller i frigear. 
 
Slip kræfterne løs
Hjertet i den nye Astra Sports Tourer Electric er et next-gen lithium-ion batteri bestående af 102 celler med høj energi-densitet og avanceret varmestyring, som sikrer en lang livscyklus og lang rækkevidde. Det kompakte batteri er perfekt integreret i chassiset. Det sikrer et lavt tyngdepunkt, og dermed enestående køreegenskaber, uden at det går ud over førerpladsens eller kabinens rummelighed.