Se indholdet
Oversigt

Ny Grandland GSe plug-in hybrid

De nye Opel GSe modeller definerer elektrisk mobilitet på en helt ny måde. GSe står for Grand Sport electric –og er kombinationen af modigt design, enestående, sportslige køreegenskaber og innovativ plug-in hybrid-teknologi.

Individuel performance

Opsæt din Opel Grandland GSe plug-in hybrid efter dine behov. Som ingen anden SUV forener den nye Grandland plug-in hybrid sportslig manøvredygtighed med eksklusivt design og effektivitet.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.


Interiør


Tjek den daglige elektriske rækkevidde for din Grandland GSe Plug-in Hybrid

Highlights

300 HK plug-in hybrid 

Den nye Grandland GSe er indbegrebet af Opels passion for innovation og høj ydeevne. Plug-in hybrid-versionen med firehjulstræk og en effekt på 221 kW (300 hestekræfter) sørger for en imponerende acceleration, øjeblikkeligt drejningsmoment og en suveræn trækkraft.
Performance

Køreglæde 

Du bliver budt på køreglæde i særklasse: En sportslig afstemt GSe-undervogn, støddæmpere med FSD-teknologi (Frequency Selective Damping) og præcis styring.

Teknologi

Klasseførende innovationer 
Grandland GSe byder på en lang række innovationer, der øger køreglæden og gør hvert enkelt sekund bag rattet til en fornøjelse.

Design

Sporty og eksklusiv
Den nye Grandland GSe’s design sikrer et dynamisk look – både udvendigt og indvendigt. Visuelle highlights er f.eks. 19˝ alufælgene med diamantslibning, sidespejle og tag i elegant sort og det markante GSe-emblem på den sensorstyrede bagklap. I kabinen byder Grandland GSe på eksklusiv luksus og sikrer dig en oplevelse i særklasse på hver eneste tur.

Opel tilbehør

Ladekabler og meget mere
Find det tilbehør du har behov for til din Grandland GSe plug-in hybrid.

Vil du vide mere om Grandland GSe plug-in hybrid?