Se indholdet

Din Opel fortjener et tandremsskifte hos Opel

Tandremmen er en af de vigtigste dele på din bil. Går remmen i stykker, kan den forårsage alvorlige skader på motoren. Derfor anbefaler vi, at den udskiftes hvert 6. år eller ved fabrikkens anbefalede kilometerinterval – alt efter, hvad der kommer først. På værkstedet bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet.

 

Book din værkstedsaftale nu

 

Tid til et tandremsskift?
For at beskytte motoren skal tandremmen altid udskiftes i henhold til anvisningerne i servicehæftet. Herudover anbefaler Opel at få vandpumpen udskiftet samtidig med tandremmen. Når disse dele udskiftes, forlænges enhedens levetid. Til det danske klima anbefaler vi udskiftning af tandrem hvert 6. år eller ved det af fabrikken anbefalede kilometerinterval alt efter hvad der indtræffer først.
Hvad er en tandrem?
Rent teknisk er tandremmen et takket bælte, der driver motorens vigtigste mekaniske dele rundt (krumtap, stempler, knastaksel, ventiler og vandpumpe) og sørger for, at alt kører fuldstændig præcist i takt, så brændstoffet bliver suget ind og forbrændt på den rigtige måde. Tandremmen er en sliddel ligesom dæk og bremser, der bliver slap eller knækker, når bilen har kørt en vis tid. Hvis tandremmen knækker, går mange af motorens andre dele også i stykker.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe, hvis du har behov for mere information.