Se indholdet
Modeller

Vores elektriske person- og varebiler

E-mobilitet på den nemme måde

Vores elbiler er så nemme at oplade, at det ikke føles meget anderledes end at oplade sin smartphone. Opel hjælper dig med omstillingen til elektrisk mobilitet og med at få mest muligt ud af din elbil.

Vores elbiler er lige så forskellige som vores kunder

Der findes en elbil til enhver

 
Til både store og små familier. Til SUV-fans. Til dem, der vil køre elektrisk. Til dem, der søger en elbil til en overkommelig pris. Og til dem, der drømmer om en elektrisk varebil til deres virksomhed. Hos os er du sikker på at finde præcis den elbil, du søger.

Den smarte elbil til bykørsel

e-mobilitet
Hop ind i den smarte Corsa Electric og kør en tur i byen. Og når du skal shoppe, kan du parkere din Corsa Electric ved en ladestander og oplade, mens du handler.

Den elektriske bil der er helt sin egen

Til dem der vil skille sig ud fra mængden
Er det »normale« ikke noget for dig? Så er du velkommen i Mokka Electric universet. Her kan alle være lige så individuelle, som de ønsker. Er du en natteravn? Elsker du spontane ture med familien? Har du brug for at blive forkælet? Så sæt dig ind bag rattet, hvor alle muligheder ligger åbne for dig.

Den elektriske bil der udelukkende indeholder det bedste af alt

Komfort og plads til den store familie

Gør livet nemmere for hele familien. Combo-e Life har rigelig plads til helt op til 7 personer1 og fås med mange smarte løsninger til glæde for både børn og voksne. Det gælder blandt andet de højtplacerede forsæder - men det stopper ikke her. Med flere opbevaringsrum til vandflasker, bøger og spil på de længere køreture er der ingen begrænsninger for selv de mest eventyrlystne.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

Elbilen du føler dig hjemme i

Lounge-stemning for hele familien
Gør klar til en sjov dag på farten og lad hele familien og hunden hoppe ind i bilen. Det er nemt at læsse al bagage og udstyr ind i bilen. Undervejs kan alle beskæftige sig med det, de har mest lyst til. Har nogen brug for at tage en lur? Det kan de roligt gøre med den støjsvage elektriske kørsel.

Plug-in hybrid: innovativ kørsel

Altid den mest optimale energiform

Vores plug-in hybridteknologi er til dem, der vil have det optimale ud af deres kørsel - og som samtidig også ønsker fleksibilitet. Den er udviklet til dem, der ønsker størst mulig performance og effektivitet og mulighed for at vælge mellem forskellige køreprogrammer.

En kompakt succes

Til dem, der vil gøre tingene anderledes
Opel Astra plug-in hybrid er ikke den, der følger strømmen. Men til gengæld bliver den det nye benchmark. Se bare det unikke design og det ikoniske Opel Vizor®, som kun er et enkelt af de mange enestående stiltræk. Den sætter en ny standard for effektivitet i klassen for mindre biler med sin innovative plug-in hybridteknologi. Hvad venter du på? Hop nu bare ind! 

En elektrisk SUV med det bedste fra to verdener

Vores plug-in hybrid til smarte familier
Med Grandland plug-in hybrid er du altid sikker på at anvende den mest optimale energitype. På motorvejen, eller når du har brug for mere kraft, f.eks. ved overhaling, kan du bruge elmotoren og forbrændingsmotoren samtidigt. Når du henter dine børn fra skolen eller er ude at shoppe, kan du køre på ren el.

Vores elektriske varebiler

Din forretningspartner

Uanset om du har brug for en elektrisk varebil, mandskabsvogn eller kassevogn, finder du altid den helt rigtige transportløsning blandt en af vores 100 % elektriske forretningspartnere. Og det kan virkelig betale sig.

En elektrisk varebil med masser af stil

Styrker dit image
Combo-e tager din virksomhed til næste niveau. Med sit eksklusive udstyr kan den fungere som et mobilt kontor. Desuden er den en arbejdshest med en overraskende stor lastkapacitet - meget større end du normalt ville forvente af en lille varebil. Og selvfølgelig er den også 100 % elektrisk.

Elbil, kassevogn - eller begge dele?

Driv din virksomhed med e-power
Kun det bedste er godt nok til dig, for du insisterer på høj kvalitet, de bedste materialer og rettidig levering. Du har kunder både i byen og uden for byen - så et stort lastrum er en absolut nødvendighed for dig. Men du er også omkostningsbevidst, og lave driftsomkostninger er vigtige for din konkurrencedygtighed. Når du sætter dig ind i din Vivaro-e, kan du være sikker på én ting: Alt er muligt.

Elbiler er fremtiden

Derfor betaler det sig at skifte til en elbil

 
E-mobilitet er et komplekst emne, men vi vil gerne gør det nemt for dig ved at give et overblik over nogle af de vigtigste punkter. Vi fremlægger fordele og facts, der taler for elektrisk mobilitet og giver information om opladning af elbiler og deres rækkevidde. 

Nyttig information om vores el og plug-in hybrid modeller

Hvordan fungerer en elmotor?

En elmotor omdanner elektricitet til mekanisk energi. Det sker ved, at der føres der strøm gennem spoler, hvorved der skabes magnetfelter. Ved konstant at vende spolernes polaritet, skabes der en rotation, der overføres til bilens hjulaksler. En af de helt store fordele ved dette er, at der opnås et øjeblikkeligt moment, som giver køreglæden en helt ny dimension.

Hvordan fungerer en plug-in hybridbil?

Hybridteknologien kombinerer to typer motorer: en elmotor og en forbrændingsmotor. Den mest optimale driftsform anvendes automatisk: Elmotoren anvendes op til 50 km/t, og begge energiformer anvendes til ture med højere hastigheder. Plug-in hybridbilen kan altså køre rent elektrisk på en strækning, men kan få tilført yderligere energi ved behov, f.eks. ved overhaling.

Hvorfor kan e-mobilitet betale sig?

Hvis du kigger på driftsomkostningerne for en elbil, er der helt klare fordele frem for biler med forbrændingsmotorer. For eksempel er driftsomkostningerne meget lavere, da elmotorer har færre bevægelige dele og ikke kræver olieskift. Desuden er forsikringsudgifterne normalt lavere og de fleste lande tilbyder skattefordele for elbiler.

Hvornår kan det betale sig med en plug-in-hybridbil?

Plug-in hybridbiler kan særligt betale sig, hvis du kører elektrisk så ofte som muligt, f.eks. daglige korte ture, når du skal ud og handle. Hvis du ofte kører længere afstande, kan du kun bruge elmotoren i begyndelsen af din tur.

Hvordan vedligeholdes batteriet i en elbil?

Under et rutineeftersyn af batteriet kontrollerer vi ladeforbindelsen, opladere og alle kabelforbindelser, samt hvor stor batteriets kapacitet er. Vores elbiler fås med en batterigaranti på 8 år eller 160.000 km for mindst 70 % af den oprindelige ladekapacitet efter denne tid eller distance.

Hvad er batteriet i en elbil lavet af?

Et batteri indeholder grafit, nikkel, kobolt, mangan, litium og flydende elektrolyt. Det består af plast, aluminium og stål fra batterikassen, samt komponenter som kabler, printplader og elektroder. Derudover består det af særligt værdifulde materialer, f.eks. kobolt, nikkel og litium.