Se indholdet
Oversigt

Zafira-e Life

Opel Zafira-e er den elektriske udvikling af en vidunderlig lounge på hjul med førsteklasses komfort. Zafira-e omfatter en fuldelektrisk drivlinje, der giver en mere jævn, støjsvag og mere luksuriøs kørsel for alle passagerer. Vælg mellem 6, 8 og 9 sæder1 i Zafira-e.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau


Interiør


Værd at fremhæve


Nem adgang

Automatisk døråbning1

De elektriske skydedøre1 i begge sider giver nem adgang til bagsæderne, og de kan åbnes håndfrit ved hjælp af sensorer. Det er særligt praktisk, når du har hænderne fulde.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

e-features

Regenerativt bremsesystem
Med Zafira-e Life går der ingen energi til spilde. Så snart du fjerner foden fra speeder- eller bremsepedalen, går det regenerative bremsesystem i gang med at omdanne bevægelsesenergien til ekstra strøm, som bidrager til en længere rækkevidde. B-køreindstillingen skåner endvidere bremserne, og reducerer dermed vedligeholdelses- og driftsomkostningerne.

Sikkerhed og innovation

Førerassistancesystemer

Zafira-e Life er fyldt med smarte funktioner, der er designet til at lette kørslen og samtidig øge sikkerheden for dig og dine passagerer

 

 

En lounge på hjul

Godt udsyn

Det store to-delte panoramasoltag1 er placeret direkte over den midterste sæderække. Det bringer lys ind i kabinen og skaber en rar atmosfære. De indbyggede afdækningspaneler beskytter mod stærk sol.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

Connectivity

Kom fra A til B uden stress

Find den hurtigste rute til din destination med Multimedia Navi Pro med en intuitiv 7'' farve-touchscreen1. Du får nem adgang til musik og indholdet på din smartphone med Android Auto™ 1 eller Apple CarPlay™ 1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Kompatibilitet og særlige funktioner kan variere afhængigt af mobiltype og OS version. Apple CarPlay™ er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android Auto™ er et varemærke tilhørende Google Inc.

Køreegenskaber

IntelliGrip

Zafira-e Lifes IntelliGrip1 traction system sikrer et ekstra godt vejgreb på glat underlag, f.eks. mudder, sand eller sne.

 

1Afhænger af udstyrsniveau

Opel tilbehør

Startpakker, måtter og mere
Vi har samlet udvalget af tilbehør til din Zafira-e Life, så du kan tilpasse din bil efter dine behov og ønsker samt passe godt på den fra start. 


Hvilken Zafira-e er den rette for dig?