Connectivity
Kom fra A til B uden stress

Find den hurtigste rute til din destination med Multimedia Navi Pro1 med en intuitiv 7'' farve-touchscreen1. Du får nem adgang til musik og indholdet på din smartphone med Android Auto™ 1 eller Apple CarPlay™ 1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Kompatibilitet og visse funktioner kan variere afhængigt af mobiltype og OS version. Apple CarPlay™ er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android Auto™ er et varemærke tilhørende Google Inc. Live navigationstjenester inkluderer trafik, brændstofpriser, parkeringsoplysninger, vejr- og trafiksikkerhedsalarmer (ikke tilgængelig i Tyskland eller Schweiz).

 
OpelConnect services1

Med vores udvalg af intelligente tjenester1 kan du føle dig sikker på vejene og holde kontakten med omverdenen.

  • Sikkerhed: Med det automatiske nødopkald1 og automatiske vejhjælpsopkald1 samt løbende informationer om bilens status kan du altid føle dig tryg.
  • e-Remote Control1: For-klimatisering af kabinen, programmering og igangsætning af opladning, batteri statuscheck.
  • Intelligent kørsel: Kør trygt afsted med Live Navigation1 og ruteplanlægning.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Tilgængeligheden af ​​OpelConnect-tjenester varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenester kræver muligvis et abonnement/gebyr og er underlagt mobilnetværkets dækning og tilgængelighed. Find information om Opel Connect på https://connect.opel.dk/. De generelle vilkår og betingelser er gældende.