Fleksibilitet & nem adgang
Kompromisløs

Zafira-e Life er udviklet til at sætte nye standarder, når det gælder fleksibilitet. Zafira-e kommer med 6, 8 eller 9 sæder1. Det er muligt at få plads til op til ni personer i Zafira-e Life. Så uanset hvad er der altid plads til alle.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Fleksibel indretning

Få mere benplads ved at rykke 2. sæderække, folde sæderne sammen eller placere dem front mod front, så dine passagerer sidder over for hinanden1.

 

Fold sæder ned eller fjern sæder, hvis du har brug for ekstra lastkapacitet1. Eller vælg siddepladser ansigt til ansigt for mere sociale køreture1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 

Automatisk døråbning

De elektriske skydedøre1 i begge sider giver nem adgang til bagsæderne, og de kan åbnes håndfrit ved hjælp af sensorer1. Det er særligt praktisk, når du har hænderne fulde.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Hop ind og kør

Med det nøglefri adgang og start-system1 kan du bare hoppe ind og køre afsted, så længe du har nøglen på dig.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Nem at læsse

Du kan åbne bagruden i bagklappen separat1. Det gør det nemmere, når du skal lægge småting ind i bagagerummet.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 

Find den rigtige

Zafira-e Life fås i 2 forskellige længder og har den perfekte balance mellem kompakte dimensioner og et rummeligt, fleksibelt interiør.

M versionen har en længde på 4,95 m, og den længste model, L versionen, måler 5,30 m. Den maksimale højde på 1,89 m sikrer problemfri adgang til parkeringskældre og -huse.