Sikkerhed og innovation
Sikkerhed i første række
Med frontairbags til fører og forsædepassageren og side- eller gardinairbags til bagsædepassagererne tager Zafira-e Life din sikkerhed lige så seriøst, som du selv gør. 
Se og bliv set

Xenon-forlygterne1 og LED kørelyset1 gør frontens markante look endnu mere dynamisk og giver ekstra sikkerhed under alle sigtbarhedsforhold.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Isofix
Alle bagsæder på 2. eller 3. række er udstyret med ISOFIX forankringer. Det er derfor muligt at montere op til 3 autostole sikkert ved siden af hinanden uden problemer. 
Se alt på én gang
Det multifunktionelle frontkamera1 understøtter førerassistancefunktionerne, blandt andet skiltegenkendelse1 og uopmærksomhedsalarm1. Et 180 grader bakkamera1 sikrer det perfekte udsyn ved parkering og manøvrering. 
Vær fremsynet

Unikt i klassen: Vigtig information om hastighed og distance projiceres i førerens synsfelt via head-up displayet1.

 

1Afhænger af udstyrsniveau

 
Sikkerhedssystem

Fartpilot1 giver dig mulighed for at indstille en ønsket hastighed, som derefter opretholdes, indtil du enten bremser eller deaktiverer den.

Om nødvendigt aktiveres automatisk nødbremsning1 for at undgå en ulykke, og bremserne aktiveres automatisk. Blindvinkeladvarsel1 bruger sensorer og en visuel projektion på sidespejlet til at advare føreren om, at der er biler i Zafira-e Lifes blindvinkel, hvilket forhindrer overhalingsulykker. Kollisionsadvarsel1 sørger for at vejen foran er fri og giver føreren besked, hvis der opstår risiko for kollision med køretøjer eller fodgængere.

 

1Afhænger af udstyrsniveau. Opels førerassistancesystemer hjælper føreren inden for rammerne af systemets fysiske begrænsninger. Føreren er til enhver tid selv ansvarlig for kørslen.

 
Et ekstra sæt øjne

Takket være et stort antal innovative førerassistancefunktioner kan du køre mere sikkert. Vognbaneassistenten1 registrerer, når bilen uventet skifter vejbane og advarer dig via akustiske og visuelle signaler.

Træthedsalarmen1 analyserer dit kørselsmønster via kameraet foran og rattets bevægelser, og giver dig besked, når det er tid til at tage en hurtig pause.

Den intelligente fartpilot1 anvender Skiltegenkendelse1 til at registrere ændringer af fartgrænserne. Med et tryk på memory-knappen kan du justere fartpilotens hastighed.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Opels førerassistancesystemer hjælper føreren inden for rammerne af systemets fysiske begrænsninger. Føreren er til enhver tid selv ansvarlig for kørslen.

 
Intelligent lys
Zafira-e Lifes fjernlysassistent1 skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys, for at forhindre blænding af andre trafikanter.