Højdepunkter
Effektivitet

100% elkørsel og komfort på højeste niveau

I den nye Zafira-e Life oplever dine passagerer ikke kun førsteklasses komfort og fleksibilitet, men også fordelene ved ren elektrisk kørsel. Du kan f.eks. køre ind i centrum af en by uden at bekymre dig om eventuelle motorrestriktioner. Den nye Zafira-e Life fås i 2 længder, med 2 batteristørrelser og en rækkevidde på helt op til 314 km (WLTP)1. Den er både luksuriøs og sikker takket være en lang række avancerede førerassistancesystemer2, f.eks. vognbaneassistent2, træthedsalarm2, head-up display2, 180-grader bakkamera2 og Xenon-forlygter 2.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

2 Afhænger af udstyrsniveau.

 
Kompromisløs fleksibilitet

Skræddersyet til dine behov

Vælg mellem to forskellige længder - den kompakte Zafira-e Life "M" og den rummelige Zafira-e Life "L".

 

Udnyt også mulighederne for fleksibel indretning af kabinen. Placeringen af de 9 sæder1 i Zafira-e Life kan nemt tilpasses dit behov. Sæderne på 2. sæderække kan justeres, foldes sammen eller placeres front mod front, så passagererne sidder over for hinanden1. Vælg mellem 6, 8 og 9 sæder i din Zafira-e1.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
e-info

Bevar overblikket

Den nye Zafira-e Life har et særligt display, der viser alle informationer om forbrug, rækkevidde og opladning. Så har du altid fuldt overblik over alle vigtige oplysninger og kan planlægge din rute endnu bedre.

 
Hører hjemme i byens gader

Klarer motorvejen perfekt

Zafira-e Life imponerer med sin kraftfulde, 100% elektriske kørsel - både på korte ture, lange ture og på motorvejen. Nyd den høje komfort, bl.a. forsæderne med sædevarme1 og massagefunktion 2, det store, to-delte panoramaglastag2 og 2-zonet klimaanlæg2. Bag rattet overraskes du af de dynamiske køreegenskaber, der sikrer en intens, elektrisk køreoplevelse.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau 

 
Komfort

Elbilen, der er en “lounge on wheels”

I Zafira-e Life er både du og dine passagerer sikret en komfortabel og afslappet køreoplevelse. Udnyt mulighederne for fleksibel indretning af kabinen med 9 siddepladser1 og god bagageplads. Blandt andet er der mulighed for at vende sæderne mod hinanden1, så dine passagerer sidder ansigt til ansigt. Der vil altid være en sædekonfiguration, der passer til dine behov. Glæd dig til infotainment- og connectivity-systemer i topklasse1. Med Multimedia Navi Pro1 og den intuitive 7” farve-touchscreen1 finder du altid den hurtigste rute til din destination. Med Android Auto*1,2 eller Appel CarPlay*1,2 får du nemt adgang til din musik og indholdet på din telefon.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

2 Apple CarPlayTM er et varemærke tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande. Android AutoTM er et varemærke tilhørende Googl Inc.