e-features
Perfekt integreret batteri
Du kan vælge Zafira-e Life med et 50 kWh batteri eller et 75 kWh batteri. Batterierne er placeret under vognbunden, så bilen får et lavt tyngdepunkt, og pladsen bag i bilen ikke begrænses. 
Støjsvag kørsel
Uanset om du og dine passagerer har brug for en snak i fred og ro eller bare har brug for en pause fra hverdagens trummerum, kan du altid nyde den afslappede, støjsvage kørsel i Zafira-e Life. Og pga. den 100 % elektriske kørsel er den ideel til brug i byens centrum og tæt-bebyggede områder. 
Regenerativt bremsesystem
Med Zafira-e Life går der ingen energi til spilde. Så snart du fjerner foden fra speeder- eller bremsepedalen, går det regenerative bremsesystem i gang med at omdanne bevægelsesenergien til ekstra strøm, som bidrager til en længere rækkevidde. B-køreindstillingen skåner endvidere bremserne, og reducerer dermed vedligeholdelses- og driftsomkostningerne. 
Nem og hurtig opladning

Både 50 kWh batteriet med 18 moduler og 75 kWh batteriet med 27 moduler har høj energitæthed. 50 kWh batteriet har en opladningstid under optimale ladeforhold ved hurtig-/lynopladning 0-80% på 32 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW1. 75 kWh batteriet har en pladningstid under optimale ladeforhold ved hurtig-/lynopladning 0-80% på ca. 48 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW. 1.

 

1 Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

 
Overvågning af bilens data
Ved hjælp af særlige sensorer giver bilens dataovervågningssystem et detaljeret overblik over og en vurdering af køreegenskaber, rækkevidde og energistatus, for at din kørsel kan blive så effektiv som muligt. 
E-mobilitet betaler sig
Glem alt om høje brændstofpriser og stigende bilafgifter med e-mobilitet, der er fremtidens mobilitet i byen.