Ny Combo-e Life

Den nye Combo-e Life indeholder udelukkende det bedste af alt. Den har masser af plads og komfort til helt op til 7 personer. Samt nyttige og innovative førerassistancesystemer. Og nu også state-of-the-art emissionsfri elektrisk kørsel, der giver dig og hele din familie al den frihed, I har behov for, med en rækkevidde på op til 287 km på en enkelt opladning.

DET BEDSTE AF DET HELEKLASSEFØRENDE UDSTYRFLEKSIBILITETDESIGNSIKKERHED OG INNOVATIONERCONNECTIVITY

OPEL COMBO-E LIFE

Plads til at leve livet

DET BEDSTE AF DET HELE

BRINGER DIG VIDERE

Med en rækkevidde på op til 280 km1 bringer Combo-e Lifes avancerede batteri dig til din destination. Teknologier til indvinding af energi, f.eks. det regenerative bremsesystem, øger rækkevidden. Og med lidt øvelse kan du tilpasse hastigheden, kørestilen og anvendelsen af klima- og varmeanlæg, så Combo-e Life opnår endnu længere rækkevidde.

1Den reelle rækkevidde kan variere alt efter kørselsforhold og afhænger af forskellige faktorer, særligt kørestil, vejforhold, udetemperatur, anvendelse af varme og klimaanlæg samt forklimatisering af kabinen. Ladetiden er ca. 5 timer og 5 min. (ca. 11 kW, 3-faset).

80 % OPLADNING PÅ KUN 30 MINUTTER

Hurtigt og nemt: Oplad batteriet i din Combo-e Life op til 80 % på ca. 30 minutter. Og med de mange forskellige opladningsmuligheder er der stor fleksibilitet - både til daglig kørsel og på de længere ture.

1 Teoretisk værdi beregnet på basis af en 280 km rækkevidde (WLTP). På en ladestation med jævnstrøm (100 kW). Svarer til opladning af et tomt batteri. Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

STRESSFRI KØRSEL

Med Combo-e Life får du en helt ny afslappet køreoplevelse: Elektrisk kørsel er ikke bare emissionsfri, men også støjfri og vibrationsfri. Ujævne gearskift er også fortid.

KLASSEFØRENDE UDSTYR

AVANCERET BATTERITEKNOLOGI

Hjertet i Combo-e Life er et 50 kWh litium-ion batteri og en 100 kW elmotor (136 hk). 216 højspændingsceller i 18 moduler med avanceret varmeregulering giver en rækkevidde op til 280 km1 og øjeblikkeligt moment ved igangsætning. Batteriet i sig selv er konstrueret, så det sænker bilens tyngdepunkt, hvilket forbedrer køreegenskaberne.

1Den reelle rækkevidde kan variere alt efter kørselsforhold og afhænger af forskellige faktorer, særligt kørestil, vejforhold, udetemperatur, anvendelse af varme og klimaanlæg samt forklimatisering af kabinen. Ladetiden er ca. 5 timer og 5 min. (ca. 11 kW, 3-faset).

DRIVE MODES

Med et enkelt tryk på Drive Mode-knappen kan du vælge køreprogram og tilpasse det til behov og kørselsforhold. NORMAL for afbalanceret hverdagskørsel og ECCO for maksimal rækkevidde og energieffektivitet.

E-INFO

Ved hjælp af særlige sensorer giver bilens overvågningssystem et godt overblik over køremåde, rækkevidde og energistatus, så din kørsel bliver så effektiv som muligt.

INTERESSERET I OPEL COMBO-e LIFE?

BOOK PRØVETURFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

FLEKSIBILITET

FLEKSIBEL INDRETNING

Combo-e Life byder på udstrakt fleksibilitet, og den fås med 5 eller 7 sæder1. De 2 forskydelige sæder på tredje sæderække2 kan tages ud for at skabe endnu mere plads.

1 Option, ikke tilgængelig på alle udstyrsniveauer.
2 Sæderne på tredje sæderække fås til Combo-e Life XL.

BAGAGERUMMET

Tag familie, venner og bagage med - der er masser af plads til det hele i Combo-e Life. Bagagerummet, der kan udvides fra 597 liter1 til 2.126 liter2, giver en suveræn fleksibilitet.

Brug for mere plads? Combo-e Life XL har en bagagerumsvolumen på helt op til 2.693 liter2.

1 I standard versionen med 5 sæder har Combo-e Life et bagagerum på 597 liter målt op til toppen af bagsædets nakkestøtte. Combo-e Life XL med 5 sæder har en bagagerumsplads på 850 liter.

2 Op til 2.693 liter bagagerum i Combo-e Life XL. Op til 2.126 liter i Combo-e Life. Målt op til loftet i henhold til ISO 3832 med nedfældede sæder.

NEDFÆLDELIGE BAGSÆDER

Vælg mellem et 60:40 nedfældeligt splitbagsæde og tre individuelt justerbare bagsæder med nakkestøtter. Isofix-beslag til autostole giver betryggende sikkerhed.

VARIANTER

Combo-e Life fås i 2 længder: 4,4 m i standardversionen og 4,75 m i XL-versionen med lang akselafstand og endnu mere plads.

Combo-e Life XL er 35 cm længere end standardversionen. Dette øger bagagerummets volumen med hele 253 liter til totalt 850 liter1.

1 Målt i Combo-e Life XL med alle 5 sæder nedfældet.

SKYDEDØRE & BAGKLAP

Skydedøre i en eller begge sider gør det let at komme ind og ud. Bagklappen med oplukkelig rude giver nem adgang til bagagerummet.

DESIGN

EKSTERIØR

En ægte Opel takket være det unikke design: Combo-e Life imponerer med et stærkt design, topkvalitet og intelligente innovationer. Indvendigt holder den, hvad det ydre lover: Masser af plads og maksimal komfort, som gør alle køreture til en sand fornøjelse.

INTERIØR

Høj siddeposition, intuitiv betjening, rat med varme og masser af plads - Combo-e Life kombinerer smarte online-systemer med praktiske funktioner.

I Combo-e Life er der fokuseret på at optimere brugervenligheden, så betjeningen er legende let og intuitiv. Den store midterkonsol1 er delt i 3 funktionsområder med infotainmentsystemet i den øverste del, som også indeholder betjening til varme og ventilation. Opbevaringsrummet i den nederste del er ideelt til opbevaring af drikkevarer.


1 Fås kun i Elegance

BAKKAMERA

Et 180 grader vidvinkel bakkamera1 viser dig bilens omgivelser på en 7" touch-skærm i farver2. Styrelinjerne hjælper dig, når du bakker.

1 Option i Edition, Standard i Ultimate og Elegance, ikke tilgængelig i Life.
2 Standard i Elegance og Ultimate, option i Life og Edition.

LED-kørelys

Det markante LED-kørelys1 er effektivt og sørger for din og andre trafikanters sikkerhed i dagslys.

1 Standard i Elegance Ikke tilgængelig i Edition og Edition+.

SIKKERHED OG INNOVATIONER

AUTOMATISK NØDBREMSE

Den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering advarer om faren for kollision med fodgængere eller biler. Hvis du reagerer for sent, bremser bilen automatisk.

SKILTEGENKENDELSE

Skiltegenkendelsessystemet viser dig fartskilte og andre færdselstavler på infotamentsystemets skærm.

1 Option i Elegance og Ultimate. Ikke tilgængelig i Life og Edition.

VOGNBANEASSISTENT

Vognbaneassistenten i Combo-e Life advarer dig, hvis du utilsigtet skifter bane uden at blinke, og drejer bilen tilbage på rette bane ved at korrigere let på rattet.

AIRBAGS

Seks airbags - to frontairbags til føreren og forsædepassageren og to sideairbags og gardinairbags - sikrer dig og dine passagerer optimal sikkerhed, hvis uheldet er ude.

CONNECTIVITY

NAVIGATION

Multimedia Navi Pro Systemet1 med stemmestyring fører dig sikkert rundt i hele Europa. Du skal bare vælge den ønskede destination, og derefter guider systemet dig sikkert og præcist derhen.

1 Option

OPELCONNECT TJENESTER1

Med vores intelligente tjenester1 kan du føle dig sikker og forbundet med omverdenen, når du er på farten.

Sikkerhed: Automatisk nødopkald1 og automatisk vejhjælpsopkald1 samt løbende informationer om bilens status betyder, at du altid kan føle dig tryg.

Intelligent kørsel: Kør afslappet takket være Live Navigation2 og ruteplanlægning.

1 Anvendelsen af nød- og vejhjælpsopkald afhænger af netværksdækning og tilgængelighed og kræver, at man ved bestilling af bilen tegner en gratis aftale, hvor der gives samtykke til geolokalisering af bilen. Vejhjælpstjenesten (Opel Mobilservice) er gratis det første år efter indregistrering, hvorefter der kræves betaling.

LIVE navigation tjenesterne er gratis i 36 mdr. efter aktivering. Herefter koster LIVE navigation tjenesterne penge.

02-02-2022

Book en prøvetur i Combo-e Life

Book en prøvetur allerede i dag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur

02-02-2022

Se kampagne på Combo-e Life

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Combo-e Life og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Få tilbud / Bliv kontaktet