Det bedste af det hele
Bringer dig videre

Med en rækkevidde på op til 274 km1 bringer Combo-e Lifes avancerede batteri dig til din destination. Teknologier til indvinding af energi, f.eks. det regenerative bremsesystem, øger rækkevidden. Og med lidt øvelse kan du tilpasse hastigheden, kørestilen og anvendelsen af klima- og varmeanlæg, så Combo-e Life opnår endnu længere rækkevidde.

 

1Den reelle rækkevidde kan variere alt efter kørselsforhold og afhænger af forskellige faktorer, særligt tilvlg af udstyr, kørestil, hastighed, vejforhold, udetemperatur, anvendelse af varme og klimaanlæg samt forklimatisering af kabinen.

 
Hurtig og nem opladning

Hurtigt og nemt: Oplad batteriet i din Combo-e Life op til 80 % på ca. 30 minutte. Opladningstid under optimale ladeforhold ved hurtig-/lynopladning 0-80% er 32 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW.

Og med de mange forskellige opladningsmuligheder er der stor fleksibilitet - både til daglig kørsel og på de længere ture.

 
Omkostningseffektiv
Der er endnu mere håndgribelige grunde til at skifte til el, da du kan drage fordel af de lave samlede driftsomkostninger.