Sikkerhed og innovationer

Automatisk nødbremse

Den automatiske nødbremse1 med fodgængerregistrering advarer om faren for kollision med fodgængere eller biler. Hvis du reagerer for sent, bremser bilen automatisk.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 85 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 85 km/t reduceres kollisionshastigheden med op til 22 km/t. Over denne hastighed skal føreren selv bremse for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, hvor den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5-85 km/t; stillestående forhindring: 5-80 km/t; fodgænger: 5-60 km/t). Føreren kan til enhver tid selv aktivere eller deaktivere systemet. Opels førerassistentsystemer er beregnet til at understøtte føreren inden for systemets begrænsninger. Føreren er fortsat ansvarlig for kørslen.

 
Avanceret parkeringsassistent

Den automatisk parkeringsassistent1 registrerer egnede parkeringspladser, overtager styringen og giver hørbare og visuelle advarsler for at forhindre kollisioner under parkering.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Vognbaneassistent

Vognbaneassistenten1 i Combo-e Life advarer dig, hvis du utilsigtet skifter bane uden at blinke, og drejer bilen tilbage på rette bane ved at korrigere let på rattet.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Hill Decent Control

Hill Descent Control er en funktion i IntelliGrip-systemetet1, der hjælper dig med at navigere sikkert selv på de stejleste skråninger på en kontrolleret og forsigtig måde ved automatisk at moderere hastighed og bremseprofil.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Skiltegenkendelse

Skiltegenkendelsessystemet1 viser dig fartskilte og andre færdselstavler på infotainmentsystemets skærm.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Blindvinkelalarm

Blindvinkelalarmen1 overvåger og advarer automatisk om biler, der nærmer sig på parallelle vognbaner og i blinde vinkler, hvilket giver dig større tryghed, når du skifter vognbane.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Flank Guard

Flank Guard-systemet1 med hele 12 sensorer hjælper med at advare mod evt. påkørsel af genstande ved snævre manøvre gennem både billede og lyd på infotainment skærmen.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
IntelliGrip

Det smarte IntelliGrip1-system tilpasser sig kørselsforhold med lavt greb som kørsel i mudder, sand eller sne og fås med fem separate køretilstande.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Airbags
Seks airbags - to frontairbags til føreren og forsædepassageren og to sideairbags og gardinairbags - sikrer dig og dine passagerer optimal sikkerhed, hvis uheldet er ude. 
Bakkamera 

Et 180 grader vidvinkel bakkamera1 viser dig bilens omgivelser på en 7" touch-skærm i farver1. Styrelinjerne hjælper dig, når du bakker.

 

1Afhænger af udstyrsniveau

 
Head-Up Display

Med Head-Up Display'et1 vises nøgleoplysninger såsom hastighed, kollisionsadvarsler og navigation på en glasskærm bag rattet, så dine øjne kan holde sig rettet mod vejen.

 

Afhænger af udstyrsniveau