Klasseførende udstyr
Avanceret batteriteknologi

Hjertet i Combo-e Life er et 50 kWh litium-ion batteri og en 100 kW elmotor (136 hk). 216 højspændingsceller i 18 moduler med avanceret varmeregulering giver en rækkevidde mellem 262 og 2741 og øjeblikkeligt moment ved igangsætning. Batteriet i sig selv er konstrueret, så det sænker bilens tyngdepunkt, hvilket forbedrer køreegenskaberne.

 

Afhænger af udstyrsniveau. Den reelle rækkevidde kan variere alt efter kørselsforhold og afhænger af forskellige faktorer, særligt kørestil, vejforhold, udetemperatur, anvendelse af varme og klimaanlæg samt forklimatisering af kabinen.

 
Drive modes
Med et enkelt tryk på Drive Mode-knappen kan du vælge køreprogram og tilpasse det til behov og kørselsforhold. NORMAL for afbalanceret hverdagskørsel og ECO for maksimal rækkevidde og energieffektivitet. 
Stressfri kørsel

Fred og ro kan være værdifuldt i et travlt familiehjem. Heldigvis kan du stole på, at Combo-e Life gør enhver køretur så gnidningsfri og fredelig som muligt.

Opels elektriske drivlinjer er lig med støjsvage biler, minimale vibrationer og jævne gearskift.

 
E-info
Ved hjælp af særlige sensorer giver bilens overvågningssystem et godt overblik over køremåde, rækkevidde og energistatus, så din kørsel bliver så effektiv som muligt.