Se indholdet
Oversigt

Ny Astra Electric

Elektrisk frihed
Oplev den nye Opel Astra Electric. Den har Astras dristige look og moderne high-tech stil, men er nu også 100 %  elektrisk.

En klassiker bliver elektrisk

Form og funktion følges ad og den smukke, nye Astra Electric viser vejen ind i en ny tidsalder. Kombinationen af en selvsikker fremtoning, avancerede førerassistentsystemer og en elektrisk drivlinje er essensen af tysk ingeniørkunst, når den er bedst. 

Se den i din favoritfarve


Se interiøret


Battery range. How far can you go?

E-mobilitet og køreglæde

Rækkevidde, opladning og mere

Vil du skifte til 100 % elektrisk kørsel? Med en rækkevidde på mere end 400 kilometer1 og nem opladning, vil du ikke fortryde det. Læs mere for at se alle fordelene.

 

1 Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.  

Sikkerhed og innovationer

Teknologi der beskytter
Den nye Astra Electric er spækket med smarte funktioner, der er designet til at gøre kørslen nemmere og øge sikkerheden for dig og dine omgivelser.

Eksklusiv komfort

Velkommen i komfortzonen

Astra Electrics ergonomiske og aktive sæder1 har fået AGRs2 kvalitetsstempel (Center for fremme af rygsundhed). Med 10 justeringsmuligheder1, herunder justérbare nakkestøtter, elektrisk, justérbar lændestøtte og udtrækkelig lårstøtte, er disse sæder ikke bare fantastisk komfortable, men sikrer dig også en ergonomisk korrekt kørestilling på lange ture. 

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

2 Certifikatet er et kvalitetsstempel, der tildeles af en uafhængigt testkomite, bestående af eksperter inden for forskellige medicinske fagområder.

Designet

Dristigt og stilrent design
Der er ingen risiko for at tage fejl af Astra Electric og en anden bil. Hver eneste designdetalje signalerer, at dette er fremtidens bil. Fronten med den dristige Vizor® signatur og de store, rene flader giver den nye Astra Electric sit markante, sporty og selvsikre look. De mange unikke features gør, at den skiller sig ud fra mængden.

Forbundet

Altid opkoblet

Den nye Astra Electric er designet med fokus på optimale køreegenskaber, bedre komfort og større køreglæde. Ud over infotainment- og navigationssystemet har den OpelConnect med mange praktiske tjenester, der gør hverdagen nemmere.


Originalt tilbehør

Pakker og enkelte dele
Alt du skal bruge for at komme godt fra start. Vi har udvalgt det bedste ekstraudstyr til din Astra Electric.

Hvilken Astra Electric er den rigtige for dig?


OUTLOOK
Astra Sports Tourer Electric coming soon.