KOMMENDE OPEL MODELLER

FÅ ET KIG IND I FREMTIDENS MOBILITET - MED KONSTANT FORSKNING OG UDVIKLING AF NYE OPEL MODELLER 

NY OPEL ZAFIRA-e LIFE PÅ VEJ

Zafira-e er en 100% elektrisk minibus med suveræn kørekomfort og god plads til alt og alle. En elegant, funktionel og veludstyret transportløsning til storfamilier, institutioner, taxiselskaber eller som shuttle service for virksomheder, der tager del i den grønne omstilling. Zafira-e fås i forskellige længder og med forskellige batteripakker alt efter behov.

Mere information følger.

NY OPEL ASTRA PÅ VEJ

Den nye Opel Astra sætter en ny standard med et dristigt og stilsikkert design, innovativt udstyr og den nyeste teknologi.   

 

Læs mere

NY OPEL COMBO-e LIFE

Den nye Combo-e Life tilbyder dig kun det bedste af alt. Plads og komfort for op til syv personer. Nyttige og innovative førerassistentsystemer. Og nu også en state-of-the-art, emissionsfri elektrisk kørsel, der giver dig og hele din familie al den frihed I har behov for med en rækkevidde på op til 280 km. Priserne er allerede klar nu. 

SE PRISER OG SPECIFIKATIONER

NY OPEL GRANDLAND PÅ VEJ

Med et enkelt og dristigt design, Vizor-front, pure panel cockpit, innovativ teknologi, plug-in hybrid- og dieselversion og en række innovative funktioner ligner den nye Opel Grandland ikke nogen anden SUV. 

Læs mere

NYHEDSBREV

Registrer dig og få vores nyhedsbrev som den første med nye information, tilbud, nye lanceringer og meget mere. 

 

Læs mere