Se indholdet
Mokka Electric

Opel Mokka Electric

 

Opel har bilen, der matcher dit behov. 

 

Er du til en SUV, så se nærmere på Mokka Electric, der er indbegrebet af Opels vision for fremtiden. Den 100% elektriske Mokka Electric har den futuristiske Opel Vizor-signaturfront og det digitale instrumentpanel, Pure Panel.

Samtidig kan du se frem til støjsvage køreoplevelser på højeste niveau.

 

Oplev en verden af tysk kvalitet, innovativ teknologi og nye, dristige designs hos din forhandler. Be Opel Minded.

Fremhævet udstyrsniveau
Ultimate 136 HK m. automatgear
 
269.990 kr.
 
 
Hurtig levering
Fremhævet udstyr

Active Safety Brake

Adaptiv fartpilot

Bakkamera

Klimaanlæg

Nøglefri adgang

Sort tag

 

Forbrug*: 15,6 kWh/100km. Rækkevidde*: 327 km. Halvårlig grøn ejerafgift: 370 kr. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 0-100%: 5 t. ved max. ladeeffekt (11 kW); v/hurtig-/lynopladning 0-80%: 30 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW. Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug. Bilen er vist med metallak mod merpris. Prisen er ekskl. ladekabel og gælder så længe lager haves.

*Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

 

TILBEHØR

 

Startpakke Plus

 

Citroën C4 startpakke plus

 • Måttesæt i nålefilt
 • Sikkerhedspakke
 • Bagagerumsbakke
 • Citroën elektronisk p-skive
 • Stænklapper, for og bag
 • Indstigningslister i alu
 • Beskyttelsesfolie læssekant

 

KUN 4.990,- 

 

Inkl. moms og montering. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider.

 

>> Se Startpakke Plus med træk her

 
VINTERPAKKE
Bliv godt kørende fra start

Pakken til Mokka Electric består af:

 

Tilbehør:

 • Måttesæt (nålefilt)
 • Trådløs CarPlay adapter
 • Opel elektronisk p-skive
 • Type 2 22kW ladekabel samt taske

 

Komplethjul:

 • Navkapsler
 • Komplet sæt vinterhjul med 17" alufælge (dæk: 215/60 R17 FULDA)*

 

 

Nu 17.499 kr.

Spar 3.117 kr.

Før 20.616 kr.

 

Opgradér til Goodyear dæk for +1.500 kr.

Kontakt din forhandler for flere informationer.
Tilbuddet gælder 01.02.-29.02.24. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. *Ekskl. montering og bolte.
Standardinstallation af ladeboks fra Clever

Start hver dag med et fuldt opladet batteri og massere af elektrisk køreglæde. Du får Clevers intelligente ladeboks installeret hjemme hos dig*, når du køber en Opel Mokka Electric med et Clever One abonnement. Med Clever One får du opladning når det passer dig – derhjemme, på arbejdet, på indkøbsturen eller på Danmarks største ladenetværk.

 

Clever One*
Abonnementspris: 799 kr./md. + evt. Energitillæg*
Ny installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (normalpris: 2.499 kr.)*
Tilbuddet gælder fra 01.10.-31.12.23. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Ekstraomk. kan forekomme f.eks. ved grave- eller stilladsarbejde.

 

 

 

*Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg.

Nyhed! Reservér din bil online
 
Nu kan du reservere din Opel i vores helt nye online-shop WISMO.
Sammenlign alle niveauer i pristabellen nedenfor
 
Opel Mokka Electric fås også som privatleasing

Videopræsentation

Kig nærmere på Mokka Electric

Videopræsentation

Kig nærmere på Mokka Electric
 
Videoen er en generel præsentation af Opel Mokka Electric og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.
Skræddersy din bil
Byg din bil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.
Hvad er din brugte bil værd?

Har du tanker om at skifte bil, så er der en ekstra god grund til at besøge Opel. Vi søger velholdte og brugte biler lige nu. Prøvekør en ny Opel, så kigger vi på din nuværende bil imens, og er klar med en byttepris, når du er tilbage.

 

Vil du vide mere om Opel Mokka Electric?

Se og læs mere om Opel Mokka Electric's design, køreeffektivitet og udstyr via knappen nedenfor.
Andre relevante modeller

ASTRA PLUG-IN HYBRID

Du kan også vælge den nye og meget rummelige Astra plug-in hybrid, som leverer tysk design og ingeniørkunst, når det er bedst. Astra er den perfekte kombination af et stilsikkert design med den markante Opel Vizor-front, komfort, udstyr og teknologi i særklasse. Og har du brug for endnu mere plads end i den rummelige 5-dørs version, så fås den nye Astra også som stationcar.

 

Corsa Electric
Måske er det nærmere en kompakt bybil, der matcher dit behov? I så fald er Corsa Electric det oplagte valg. Med et skarpt design, teknologi, komfort og udstyr i lange baner giver Corsa Electric dig køreglæde og værdi for alle pengene.

ASTRA PLUG-IN HYBRID

Du kan også vælge den nye og meget rummelige Astra plug-in hybrid, som leverer tysk design og ingeniørkunst, når det er bedst. Astra er den perfekte kombination af et stilsikkert design med den markante Opel Vizor-front, komfort, udstyr og teknologi i særklasse. Og har du brug for endnu mere plads end i den rummelige 5-dørs version, så fås den nye Astra også som stationcar.

 

Grandland plug-in hybrid
Er du i tvivl, om du er klar til at skifte til en 100% elektrisk bil? Så bør du opleve vores plug-in hybrid SUV, Grandland. I den kan du vælge at køre på enten ren el – eller en blanding af el og benzin. Ovenikøbet er du garanteret både kvalitet, udstyr og komfort i særklasse – samt oceaner af plads.