NYHED PÅ VEJ

Ny Grandland plug-in hybrid

Ny Grandland plug-in hybrid forener minimal CO2-udledning med høj SUV-komfort, power og strømlinet design. Det er helt enkelt at køre plug-in hybrid, som kan oplades både ude og hjemme. Samtidig er du sikret en god brændstoføkonomi med mulighed for flere køreindstillinger, som er tilpasset forskellige køreforhold.

EN SUVERÆN SUV

Glem alt, hvad du troede, du vidste om SUV-kategorien. Den nye Opel Grandland løfter sig over standarden med klasseledende funktioner, innovativ teknologi samt flere versioner med forskellige drivsystemer, inklusiv en plug-in hybrid med 300 hk og firehjulstræk. Hertil kommer et både stilsikkert og dristigt design, der straks fanger blikket.

INNOVATIV OG EFFEKTIV

KØRSEL UDEN UDSLIP.

Den innovative teknologi i den nye Grandland plug-in hybrid betyder, at du kan køre 100% elektrisk og dermed køre helt uden udslip. Også over længere afstande. Med daglig opladning får du det bedste ud af plug-in hybrid-teknologien.

OPTIMER RÆKKEVIDDE

NEM OPLADNING.

Grandland plug-in hybrid gør opladning nemt, hurtigt og effektivt - uanset om det er hjemme med et standardkabel eller en wallbox eller ved en offentlig ladestation.

MERE OM OPLADNINGSMULIGHEDER

ELEKTRISK KØRSEL BETALER SIG.

Der er mange gode grunde til at skifte til elektrisk kørsel: Lav beskatning, lave vedligeholdelsesomkostninger, lave driftsomkostninger.

KLASSEFØRENDE TEKNOLOGI

EN ELEKTRISK OPLEVELSE.

Den elektriske energi i Grandland plug-in hybrid kommer fra et state-of-the-art, væskekølet 13,2 kWh lithium-ion batteri, der er placeret under kabinen. Det giver maksimal plads til passagerer og bagage plus et lavt tyngdepunkt.

KRAFTFULD OG ØKONOMISK.

Kombinationen af en 1.6 benzinmotor med direkte indsprøjtning og elektrisk energi fra et 13,2 kWh batteri betyder, at den nye Grandland plug-in hybrid er kraftfuld og økonomisk på samme tid. Forbrændingsmotoren tænder automatisk for at optimere forholdet mellem økonomi og ydelse. Grandland plug-in hybrid med forhjulstræk byder på 165 kW (224 hk) i samlet systemydelse. All wheel drive-versionen – Grandland Plug-in-Hybrid4 – har en samlet systemydelse på 221 kW (300 hk).

SPORTSLIG OG DYNAMISK.

Den elektronisk styrede 8-trins automatgear med ’paddle-skiftere’ på rattet giver en sportslig køreoplevelse med præcise skift og hurtig speederrespons. Når Grandland plug-in Hybrid4 køres i all-wheel drive-indstilling er der permanent træk på både for- og baghjul.

BEREGN HVOR LANGT DU KAN KØRE PÅ EL

INTERIØR

INDBYDENDE OG INNOVATIV

Den nye Grandland er udstyret med Opels digitale Pure Panel cockpit, der ikke kun fungerer som bilens "kontrolcenter", men også skærper førerens fokus på vejen ved kun at vise de vigtigste oplysninger. Den innovative instrumentering kombineret med nyt interiørdesign med prisvindende ergonomiske sæder løfter køreoplevelsen til nye højder.

KØREINDSTILLING TIL ENHVER SITUATION.

Bare tryk på en knap, og den nye Opel Grandland plug-in hybrid tilpasser sig perfekt til dit kørebehov og din kørestil. Kombinationen af forskellige køreindstillinger og plug-in hybrid teknologi giver dig frihed og fleksibilitet. Du kan skifte mellem disse køreindstillinger:

Elektrisk: Standardindstilling som udelukkende benytter elmotoren, så kørslen er helt uden CO2-udslip og støj.

Hybrid: Den mest energieffektive indstilling takket være optimal kombination af brændstofmotor og elmotor i forhold til den aktuelle køresituation.

Sport: Ydelsen fra forbrændingsmotor og elmotor forenes for at maksimere den samlede effekt og den dynamiske køreoplevelse.

All-wheel drive1: Optimalt vejgreb på alle slags underlag med permanent elektrisk all-wheel drive.

1 Kun Grandland plug-in hybrid4

REGENERATIV BREMSNING.

Det regenerative i-booster-system i Grandland plug-in hybrid skaber effektiv energigenvinding under kørslen. Den energi, der genereres ved bremsning, omdannes af i-Booster til delvis opladning af batteriet. i-Boosteren tænder også, når bilen kører i frigear, og når speederen slippes (såkaldt "one pedal driving"), så rækkevidden optimeres.

PLUG-IN HYBRID INFORMATION.

Den nye Grandland plug-in hybrid viser specifik plug-in hybrid information i Opel Pure Panel®. Det fuldt digitale, førerorienterede cockpit giver et intuitivt overblik over energiforbrug, rækkevidde og ladestatus.

SIKKERHED

TEKNOLOGI GIVER TRYGHED

Vores ambition var ikke blot at skabe den mest dristige SUV i klassen – den skulle også være sikker. To nye innovationer bekræfter bilens høje sikkerhedsniveau: Active Drive Assist kombinerer adaptiv fartpilot og aktiv køreassistent og bringer dig derved et skridt tættere på en selvkørende bil, ligesom motorvejskørsel er langt mere afslappet og behagelig.