OPEL VIVARO


 

Opel Vivaro er varebilen, der er skabt til at overstige alle dine forventninger. Blandt de mange varianter finder du helt sikkert en Vivaro, der passer perfekt til dig og din virksomhed.

Vivaro highlights

ALSIDIGHED

FIND DEN VAREBIL, SOM PASSER TIL DIG

Vivaro fås i tre størrelser, som hver især er den perfekte kombination af et relativt kompakt ydre og et rummeligt og fleksibelt indre.

IMPONERENDE PRAKTISK

Vælg mellem et bredt udvalg af funktionaliteter, som matcher dine transportbehov. 


LASTEKAPACITET

FLEXCARGO

Den innovative FlexCargo® 2-personersbænk øger Vivaros fleksibilitet og skaber en meget konkurrencedygtig lastvolumen på op til 6,6m3 og en længde på op til 3,93m.

ØG PRODUKTIVITETEN

Med Vivaros store nyttelast kan du have meget med på én gang og dermed skære ned på de kørte kilometer. Mandskabsvogn* kan opbygges gennem din lokale opbygger.

*Aftales med din nærmeste forhandler

NEM ADGANG TIL VARERUMMET

Ved valg af to skydedøre og giver det dig let adgang til Vivaros store lastrum

KOM FREM OVERALT

Den korteste Vivaro er blot 4,6 m lang. En perfekt størrelse til dig, som kører meget i byen. 


OPKOBLING

DEN STRESSFRIE VEJ FRA A TIL B

Find den hurtigste vej til dit bestemmelsessted via en stor 7” touchskærm og Navigation. Med Android Auto™ eller Apple CarPlay™ får du samtidig let adgang til al musik og indhold fra din smartphone.


MOBILKONTOR

DIT RULLENDE KONTOR

Med FlexCargo®1-bænksæde til to passagerer med regulérbart skrivebord bliver Vivaro et rullende kontor.

HOLD VARMEN PÅ DE KOLDE DAGE

Kabinen i Vivaro er både rummelig og komfortabel. Og med varme i forsæderne, er det let at holde sig lun på de kolde dage. 

KØLEMULIGHEDER

Med flere åbne opbevaringsrum i instrumentbordet, holdere til 1,5 l flasker i dørene og hanskerum med kølefunktion har Vivaro plads til det meste. 

HOLD LYDENE UDE

Indvendigt er der brugt forskellige lydisolerende materialer som holder motor- og trafikstøj ude, på denne måde kan slappe bedre af bag rattet. 


HJÆLPEFUNKTIONER

HJÆLP NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Det er ikke altid let at bevare koncentrationen. Træthedsovervågningen observerer dit køremønster ved hjælp af frontkameraet og analyserer dine ratbevægelser og giver dig besked, når det er tid til en lille pause.

DU ER I TRYGGE HÆNDER

Med et tryk på fartpilotens hukommelsesknap sænkes farten automatisk, hvis det er nødvendigt for at opretholde en tryg afstand til den forankørende bil. Den akselererer igen, når vejbanen er fri.

FÅ FULDT OVERBLIK

Med et bakkamera som på den 7” touchskærm vises et 180-graders panoramabillede af området bag bilen. Så er der ingen grund til at bekymre sig om at parkere og bakke.


ØKONOMISK

PERFEKT BALANCE

Kør længere på én tank med Vivaros kraftfulde og brændstoføkonomiske Euro 6d-TEMP-motorer med op til 177 hestekræfter. Du er sikret lavere omkostninger, reducerede udslip og optimal brændstoføkonomi. 

STORE TOTALE BESPARELSER

Med Opel kan du døgnet rundt, 365 dage om året holde dig på vejen med de lavest mulige omkostninger


SKRÆDDERSY DIN VAREBIL

Byg din varebil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

BYG DIN VAREBIL