Opel Vivaro-e er det eksklusive valg til professionelle virksomheder med høje standarder og store krav til biler, der skal passe perfekt ind i en optimeret arbejdsproces. Vivaro-e er kompromisløs og passer med sin emissionsfrie kørsel perfekt til både by- og motorvejskørsel. Den fås i 2 længder og med to batteristørrelser, der sikrer en rækkevidde på op til 330 km (WLTP).

Vivaro-e highlights


KLASSELEDENDE FUNKTIONER

PERFEKT INTEGRERET BATTERI

Opel Vivaro-e fås med et 50 kWh batteri og en rækkevidde på op til 230 km eller et 75 kWh batteri med en rækkevidde op til 330 km. Opels banebrydende drivlinje og konstruktion betyder, at det lave, flade batteri sikrer et stabilt tyngdepunkt og maksimal plads i kabinen.

STØJFRI

Tiltræk kun opmærksomhed til din virksomhed af de helt rigtige årsager. Vivaro-e’s støjfrie, elektriske drivlinje er ideel til bytrafik og i tæt bebyggede områder. For den udleder hverken larm eller CO2 under kørsel. Vivaro-e er lydløs, hvilket skaber langt mere ro i løbet af en lang arbejdsdag.

REGENERATIV BREMSNING

I Vivaro-e går ingen energi til spilde. Når du under kørsel løfter foden fra speederen, opsamler det regenerative bremsesystem bevægelsesenergien og konverterer det til en øget rækkevidde. I den højeste indstilling (B-mode) kan de fleste små ture køres uden brug af de traditionelle bremser, hvilket reducerer slid og vedligeholdelsesomkostninger.

HURTIG OG NEM AT LADE

Både 50 kWh-batteriet og 75kWh-batteriet har høj energitæthed og kan oplades til 80% af den fulde kapacitet på hhv. 30 og 45 minutter med en lader på 100 kW. Indenfor sørger 7.4 kW eller 11kW-laderne henover natten for at gøre din Vivaro-e klar til næste arbejdsdag.

OVERVÅGNING AF BILENS DATA

Vivaro-e’s avancerede sensorer og systemer til overvågning af bilens data, giver dig et detaljeret overblik med visning af kørselsforhold, rækkevidde og energi.

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Da der er et stadigt større fokus på luftkvaliteten i byerne, og byzoner med nul-udledning bliver mere almindelige, er de elektriske varebiler blevet endnu vigtigere for den omkostningseffektive virksomhed. Vivaro-e betyder yderst konkurrencedygtige driftsomkostninger og afstand fra svingende oliepriser og høje bilafgifter.  

ALSIDIGHED

STØRRELSER

Vivaro-e tilbydes i 2 forskellige længder, og hver variant tilbyder den perfekte balance mellem kompakte ydre dimensioner og et rummeligt og yderst fleksibelt indre.

Vivaro-e fås som L2 der har en længde på 4,95 m og en L3 med en længde på 5,3 m. Begge biler har en højde på 1,94 m og bredde på 1,92 m. 

LAST

FLEX CARGO

Med det innovative FlexCargo® dobbelte passagerbænksæde opnår Vivaro-e større fleksibilitet, og en konkurrencedygtig varerumsvolumen på op til 6,6m3 samt en varerumslængde på op til 3,93 m.

NYTTELAST

Medbring mere last hver gang, og kør færre gange for at spare tid og ressourcer. Takket være Vivaro-e’s høje maks. nyttelast på 1000 kg.

SKYDEDØRE

Med to elektriske skydedøre og sensorstyret håndfri adgang, har det aldrig været nemmere at åbne dørene i din Vivaro-e og få adgang til det store varerum.

SKRÆDDERSY DIN VAREBIL

Byg din varebil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

BYG DIN VAREBIL

ONLINE SYSTEMER

INFOTAINMENT

Find den hurtigste rute til din destination med Vivaro-e’s 7“ touchskærm og Multimedia Navi med Live Navigation Services. Få nem adgang til din musik og andet indhold på din smartphone med Android Auto™ eller Apple CarPlay™.

MOBILT KONTOR

JUSTÉRBART SKRIVEBORD

Med et FlexCargo® dobbelt passagerbænksæde kan du omdanne din Vivaro-e til et mobilt kontor med et justérbart skrivebord til føreren eller passageren.

SÆDEVARME

Nyd den høje komfort i Vivaro-e’s rummelige kabine med varme i forsædet.

OPBEVARINGSRUM

Med åbne opbevaringsrum i instrumentbordet, plads i dørlommerne til 1,5L flasker og et handskerum til alt, du har brug for til en lang arbejdsdag.

LYDISOLERING

Forskellige typer materialer i hele kabinen sikrer ekstra god lydisolering, så du slipper for udefrakommende støj og får en mere afslappet køreoplevelse.

FØRERASSISTANCE

FØRERASSISTANCE PAKKE

Det er ikke altid lige let at opretholde opmærksomheden. Træthedsalarmen analyserer dit kørselsmønster via kameraet i bilens front og rattets bevægelser, og giver dig besked, når det er tid til at tage en hurtig pause.

FØRER SIKKERHEDSPAKKE

Med et enkelt tryk på memory-knappen sænker den aktive fartpilot bilens fart, så den holder den programmerede afstand til den forankørende bil i tæt trafik, og vender tilbage til den oprindelige hastighed, når der igen er frit foran bilen.

180° BAKKAMERA

Undgå al stress i forbindelse med parkering og andre manøvrer i byen, hvor pladsen er trang, med et 180° panoramabakkamera, hvis billeder vises på bilens 7“ touch-skærm.