SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

ABONNER PÅ DIN SERVICE OG SLIP FOR VÆRKSTEDSREGNINGER 

En Opel Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og budgetsikkerhed. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en Opel Service- og reparationsaftale er bilen nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer i den aftalte periode. Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække. 

FÅ RÅDGIVNING

FÅ PRISOVERSIGT OG KØB DIN AFTALE ONLINE

Indtast din nummerplade nedenfor og få en prisoversigt for netop din bil og køb din aftale online. Det eneste du skal gøre er 1. Indtast nummerplade og antal kørte kilometer. 2. Vælg din ønskede periode for aftalen og antal kilometer. 3. Få prisoversigt. 4. Indtast kontaktoplysninger og klik ’Bestil’. Du vil efterfølgende modtage en mail med betalingslink og din kontrakt. Din aftale bliver aktiveret, når du via betalingslinket har betalt første ydelse. Herefter skal der betales ydelse den 1. i hver måned.

DINE FORDELE VED SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

✔ Du betaler et fast månedligt beløb, som dækker bilens serviceeftersyn, udskiftninger og reparationer af komponenter.

✔ Din Opel er altid i drifts- og sikkerhedsmæssig god stand. Desuden er du ”forsikret” imod de fleste uforudsete omkostninger.

✔ Arbejdet på din bil bliver altid foretaget af specialuddannede Opel-teknikere med høj ekspertise, som bruger specialværktøjer og originale reservedele.

✔ Du kan forvente en højere gensalgsværdi, når din bil altid er serviceret hos et autoriseret værksted og i henhold til Opels forskrifter.

✔ Du kan altid opsige med løbende måned + 1 måned.


OPEL SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE OMFATTER:

  • Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de til enhver tid gældende forskrifter fra K.W. Bruun Automotives A/S
  • Nødvendige reparationer til opfyldelse af vognens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele – udført af et autoriseret Opel værksted efter eget valg i Danmark
  • Aircondition / klimaanlæg ved fejl på anlæg
  • Udskiftning af pærer og viskerblade mellem service
  • Efterfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem service.
  • Dæk og vinterfælge (tilvalg mod merpris)

 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU ET TILBUD?


Læs mere om vilkår og betingelser vedr. Service- og Reparationsaftaler her.

Opsigelse
Du kan altid opsige en Opel Service- og reparationsaftale inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes enten via mail til Opel Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk eller ved at udfylde denne formular.

ER DIN OPEL OVER 12 MÅNEDER?

SE VORES ANDRE MULIGHEDER