Se indholdet
Service- og reparationsaftale

Service- og reparationsaftale

Abonner på din service og slip for værkstedsregninger 

 
 
En Opel Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og budgetsikkerhed. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en Opel Service- og reparationsaftale er bilen nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode. Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække. 
 
*Se nærmere detaljer i kontraktbetingelser, herunder også visse undtagelser.

Hvad omfatter en Opel Service- og reparationsaftale?

 

Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte

 

Tandrems-udskiftning i henhold til bilens servicehæfte

 

Nødvendige reparationer til opfyldelse af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele, udført af et autoriseret Opel værksted i Danmark

 

Fejl på Aircondition / klimaanlæg, hvor udskiftning af defekt komponent er påkrævet

 

Udskiftning af pærer

 

Vinduesviskere udskiftes når de er defekte

 

Påfyldning af motorolie og sprinklervæske

Få prisoversigt og køb din aftale online

 
Indtast din nummerplade via knappen nedenfor og få en prisoversigt for netop din bil og køb din aftale online. Det eneste du skal gøre er:
 
1. Indtast nummerplade og antal kørte kilometer.
2. Vælg din ønskede periode for aftalen og antal kilometer.
3. Få prisoversigt.
4. Indtast kontaktoplysninger og klik ’Bestil’.
 
Du vil efterfølgende modtage en mail med betalingslink og din kontrakt. Din aftale bliver aktiveret, når du via betalingslinket har betalt første ydelse. Herefter skal der betales ydelse den 1. i hver måned.
 

Dine fordele ved en Service- og reparationsaftale

Du betaler et fast månedligt beløb, som dækker bilens serviceeftersyn, udskiftninger og reparationer af komponenter.
Din Opel er altid i drifts- og sikkerhedsmæssig god stand. Desuden er du ”forsikret” imod de fleste uforudsete omkostninger.
Arbejdet på din bil bliver altid foretaget af specialuddannede Opel-teknikere med høj ekspertise, som bruger specialværktøjer og originale reservedele.
Du kan forvente en højere gensalgsværdi, når din bil altid er serviceret hos et autoriseret værksted og i henhold til Opels forskrifter.
Du kan altid opsige med løbende måned + 1 måned.

Vil du have en prisoversigt og købe en aftale, eller har du spørgsmål?
 

 
Læs mere om vilkår og betingelser vedr. Service- og reparationsaftale her.
 
 

 

Opsigelse
Du kan altid opsige en Opel Service- og reparationsaftale inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes enten via mail til Opel Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk eller ved at udfylde denne formular.


Er din Opel over 12 måneder?

Se vores andre muligheder

Værkstedslån

En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 mdr. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00%. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Lånebeløbets størrelse skal være mellem 500-40.000 kr. Opel Værkstedslån er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil. Opel Værkstedslån tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33. 2630 Taastrup. CVR 89805910. 
Læs mere

Service Care 5+ & 10+

Læs mere

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe, hvis du har behov for mere information.