Udstyr og funktioner

DESIGN.

FORMER OG PROPORTIONER

Mokka-e med det banebrydende design viser vejen til Opels fremtid. Med sin elegante crossover-silhuet og kraftfulde fremtoning udstråler Mokka-e selvtillid i enhver detalje. Med sit spændende og selvsikre look, skiller Mokka-e sig ud fra mængden.

HELT SIN EGEN

Kabinen præges af en ny indretning inden for tysk bildesign. Indvendig har bilen gennemgået en komplet digital forvandling, der løfter køreoplevelsen til et helt nyt niveau. Unikke kombinationer af indtræk og designelementer skaber en helt ny stil. 

FRÆK FRA ALLE KANTER

Mokka-e er fyldt med spændende designdetaljer og innovative funktioner. Gå på opdagelse fra fronten til de karakteristiske full-LED baglygter, som afspejler den imponerende Vizor-front. 

DET EKSTRAORDINÆRE ER STANDARD

Til din Mokka-e kan du tilvælge markante signaturfælge og en række stilfulde letmetalfælge – fra 16”-18” tommer. Det perfekte tilbehør, som understreger Mokkas smidige køreegenskaber. 

EN PERSONLIG STIL

Skil dig ud fra mængden med unikke designdetaljer. Mokkas særlige look kan fremhæves med tilvalg af stylingelementer.  

ET NYT IKON

Opels nye signatur er Vizor-fronten, hvori mange sensorer og funktioner er integreret. Den spændende front er det nyeste fra Opels bildesignere. 


SIKKERHED OG INNOVATION.

ADAPTIV FARTPILOT

Med adaptiv fartpilot får du en komfortabel og afslappende køretur samtidig med, at sikkerheden opretholdes. Systemet accelererer og bremser automatisk for at holde en konstant afstand til den forankørende bil.

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Opel Pure Panel afspejler den enkle og elegante stil i Mokka-e. Det strømlinede 12-tommers informationsdisplay kan let tilpasses og viser informationen både overskueligt og uden distraherende elementer. 

BAKKAMERA MED 180-GRADERS PANORAMAVINKEL

Panoramakameraet giver dig 180° udsyn bagud. Kameraet registrerer og fremhæver objekter i nærheden og viser også trafik på siderne af bilen.


FØRSTEKLASSES KOMFORT.

AVANCERET KOMFORT

Sæderne i Mokka-e lever op til de nyeste ergonomiske anbefalinger og tilbyder alt hvad du behøver for at nå din destination så afslappet som muligt.

VARMEFUNKTIONER

På kolde dage er det rart med varme i sæderne. Forsæderne i Mokka-e har tre varmeniveauer. Også i rattet er der varmefunktion.

ALSIDIGHED

Mokka-e har en meget rummelig kabine med mange smarte løsninger, som er nyttige, når du skal have familien og en masse bagage med. Bagsæderne kan slås ned i forholdet 40:60 og øger dermed bagagerumsvolumen, så du har endnu større transportmuligheder.


NETBASEREDE LØSNINGER.

NAVIGATION

Opels avancerede navigationssystem med touchskærm guider dig på turen og giver dig trafikopdateringer i realtid, samt information om ladestationer og ledige ladepladser i nærheden. Vælg mellem Multimedia Navi Pro med 10” skærm, samt navigationstjenester i realtid og Multimedia Navigation? med 7” skærm.

INFOTAINMENT

Mokka-e er fuldt kompatibel med Apple CarPlayTM1 og Android AutoTM2, 3, Bluetooth®, USB- og anlægget, som lader dig nyde musik på turen.

OPEL CONNECT-TJENESTER

Vi tilbyder en række smarte, online-baserede tjenester, som gør køreturen tryggere og enklere – og så når du kører elektrisk.