Ny Grandland GSe

De nye Opel GSe modeller definerer elektrisk mobilitet på en helt ny måde. GSe står for Grand Sport electric –og er kombinationen af modigt design, enestående, sportslige køreegenskaber og innovativ plug-in hybrid-teknologi.

Den nye Grandland GSe

Som ingen anden SUV forener den nye Grandland sportslig manøvredygtighed med eksklusivt design og effektivitet. Den er ikke bare definitionen på en moderne SUV, men leverer også køreglæde i særklasse.
221 kW (300 hestekræfter)
Firehjulstræk
1,3 /100km
Energiforbrug (blandet kørsel) i l/100 km (WLTP)

*Ved bykørsel (WLTP).

6,1 sek.
0 - 100 km/t

OPNÅ STØRRE ELEKTRISK DRIVKRAFT!

INTERIØR

HIGHLIGHTS

Plug-in hybrid med 221 kW (300 hestekræfter)

Den nye Grandland GSe er indbegrebet af Opels passion for innovation og høj ydeevne. Plug-in hybrid-versionen med firehjulstræk og en effekt på 221 kW (300 hestekræfter) sørger for en imponerende acceleration, øjeblikkeligt drejningsmoment og en suveræn trækkraft.

PERFORMANCE

Køreglæde

Du bliver budt på køreglæde i særklasse: En sportslig afstemt GSe-undervogn, støddæmpere med FSD-teknologi (Frequency Selective Damping) og præcis styring.

SPORTSLIG DRIVLINJE

Grandland GSe leverer 221 kW (300 hestekræfter) og firehjulstræk. Den avancerede plug-in hybridteknologi består af en tubobenzinmotor og en højtydende elmotor.

ENESTÅENDE DETALJER

Den nye Grandland GSe begejstrer med en dynamisk sportsundervogn, støddæmpere med FSD-teknologi (Frequency Selective Damping), præcis styring og en markant motorlyd i Sport mode. I kabinen gør sportsrattet og de AGR-certificerede GSe sportssæder med Alcantara* indtryk.

*De ergonomiske, aktive sæder er blevet testet for deres rygvenlighed og certificeret af Aktion Gesunder Rücken eV, et uafhængigt ekspertudvalg bestående af læger og terapeuter, som har til formål at forebygge rygsmerter.

DYNAMISK OG EFFEKTIV

Oplev den særlige kombination af rækkevidde, ydeevne og effektivitet. Plug-in hybrid-motoren og den 8-trins automatgearkasse med Quickshift teknologi leverer et dynamisk drejningsmoment på 520 Nm.

TEKNOLOGIER

Klasseførende innovationer

Grandland GSe byder på en lang række innovationer, der øger køreglæden og gør hvert enkelt sekund bag rattet til en fornøjelse.

FØRERASSISTANCEFUNKTIONER

Avancerede førerassistancefunktioner sikrer sammen med innovationer som adaptivt Intelli-Lux LED® Pixel Light* eller det kamerabaserede Night Vision system*, at du til enhver tid kan køre mere sikkert og afslappet.

Opels førerassistancesystemer er beregnet til at hjælpe føreren inden for rammerne af systemets begrænsninger. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.

*Option

INFOTAINMENT

Den digitale Opel Pure Panel® byder med Multimedia Navi Pro på et 12" førerinformationsdisplay og et 10" farvedisplay med touch-funktion. Med touch-skærmen er det meget nemt at være i forbindelse med omverdenen og blive underholdt, da din smartphone er trådløst integreret via Apple CarPlay™* eller Android Auto™*. Der er nem adgang til alle funktioner med stemmestyring, f.eks. Apple Siri. Takket være det integrerede 3D-kort i Multimedia Navi Pro med Live-Navigationstjenester, er hele Europa inden for rækkevidde.

*Kompatibilitet og særlige funktioner kan variere afhængigt af mobiltype og OS-version. Du kan se om din mobiltelefon er kompatibel på www.apple.com eller www.android.com, eller du kan spørge din Opel forhandler. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android Auto™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.

OPELCONNECT SERVICES

Med vores udvalg af intelligente tjenester kan du føle dig sikker og forbundet med omverdenen, når du er på farten.
Sikkerhed: Det automatiske nødopkald, det automatiske vejhjælpsopkald og regelmæssige informationer om bilens status giver tryg kørsel til enhver tid.

  • e-Remote Control: Forklimatisering af kabinen, styring af opladningen og kontrol af batteriladestanden.
  • Intelligent kørsel: Stressfri kørsel takket være Connected Navigation Pack Plus2 og Trip-planlægningsfunktionen.

DESIGN

Sporty og eksklusiv

Den nye Grandland GSe’s design sikrer et dynamisk look – både udvendigt og indvendigt. Visuelle highlights er f.eks. 19˝ alufælgene med diamantslibning, sidespejle og tag i elegant sort og det markante GSe-emblem på den sensorstyrede bagklap. I kabinen byder Grandland GSe på eksklusiv luksus og sikrer dig en oplevelse i særklasse på hver eneste tur.

SPORTSLIG

Ud over den dynamiske kørsel er også den sportslige styling af Grandland GSe taget til det næste niveau. Det ser man blandt andet på rørhalen i sort højglans.

19” ALUFÆLGE

De unikke og vægtoptimerede 19˝ alufælge med to-tonet diamantslibning er med til at sikre det dynamiske look.

INDVENDIGT DESIGN

Det fuldt digitale Cockpit Pure Panel® med sine klare og overskuelige visning af informationer sørger for, at du kan koncentrere dig fuldt ud om at køre. Rattet med den flade bund sikrer et godt greb i skarpe sving. Og med infotainmentsystemet, der er let og intuitivt at betjene, kan du altid være i forbindelse med omverdenen.

GSe ALCANTARA SPORTSFORSÆDER MED AGR-CERTIFICERING

De ergonomiske GSe sportssæder i sort Alcantara® med AGR-certificering* byder på perfekt sidestøtte i skarpe sving.

*De ergonomiske, aktive sæder er blevet testet for deres rygvenlighed og certificeret af Aktion Gesunder Rücken eV, et uafhængigt ekspertudvalg bestående af læger og terapeuter, som har til formål at forebygge rygsmerter.