Se indholdet
Opel Mokka Electric

Opel Mokka Electric – længere rækkevidde, flere kræfter og mere energieffektiv

Mokka-e bliver til Mokka Electric

 

Mere af det hele: 

• Større batteri (54 kWt), flere heste (156 hk) og længere rækkevidde (406 km)

• Hurtigladning op til 80% på 30 minutter med 100 kW giver over 300 km i rækkevidde

 

Opel Mokka-e skifter navn til Mokka Electric samtidig med, at drivlinjen bliver kraftigt opdateret. Det kommer ikke som en overraskelse, da den nyligt præsenterede fuld-elektrisk Astra også har fået efternavnet ”Electric”. Det er mere overraskende, at den lille fuldelektriske B-SUV har fået ny elektrisk drivlinje med både større batteri, flere hestekræfter og længere rækkevidde – og så er energieffektiviteten blevet endnu bedre.

 

Den nye Opel Mokka Electric har opnået en energieffektivitet på 15,2 kWt pr. 100 kilometer (WLTP) svarende til 6,6 kilometer pr. kWt – særdeles relevant i tider hvor kilowatt-timepriserne kan være høje. Derfor er det også bemærkelsesværdigt, at batterikapaciteten kun er forøget med beskedne 4 kWt, 54 kWt i alt, når rækkevidden er steget til 406 kilometer mod de tidligere 338 kilometer. Der til kommer at den lille SUV også fået 20 hestekræfter mere og nu har 156 hestekræfter og et moment på 260 Newton meter.

 

Batteriet kan hurtiglade med op til 100 kW og det relativt lille batteri sikrer, at 80 procent batterikapacitet opnås på ca. 30 minutter svarende til mere end 300 kilometer. På hjemmeladeren lader Mokka Electric med 11 kW fra tre faser. Bilen kommer standard med en varmepumpe til forvarmning, der kan styres via myopel appen.

 

Opel Mokka Electric er blevet opdateret som led i Opels offensive elektrificeringsstrategi, der skal sikre energieffektive elbiler nu og i fremtiden. Alle Opels modeller skal kunne fås i en elektrificeret udgave i 2024 og i 2028, vil Opel kun sælge elbiler i Europa.