BLIV EN DEL AF OPEL I DANMARK

Fra Opel blev grundlagt i 1862, har virksomheden udviklet sig til i dag at være den tredjestørste producent af personbiler i EU. Siden har Opel arbejdet målrettet på at implementere ny innovation og seneste teknologi i alle sine produkter, og er i dag et pseudonym for tysk kvalitet og holdbarhed.

Læs mere og søg job via vores karrieresite

I 2018 blev import, markedsføring og salg af Opel overtaget af K.W. Bruun Automotive A/S, der nu samarbejder med et netværk af ca. 140 forhandlere og værksteder fordelt på både Danmark og Sverige.

Vi ansætter løbende medarbejdere, der med høj faglighed og værdifulde menneskelige egenskaber ønsker at bidrage til Opels fortsatte succes og udvikling. Som medarbejder tilbydes du her en arbejdsplads med stort fokus på trivsel og et dynamisk miljø, hvor du selv er med til at forme din hverdag og din karriere.


Opel i Danmark – K.W. Bruun Automotive A/S
K.W. Bruun Automotive A/S er et selskab under Interdan Bil A/S, som er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien. Med et samlet netværk på ca. 320 forhandlere af hhv. Opel, Citroën, DS, Peugeot og Mitsubishi i Danmark og Sverige, står Interdan Bil A/S for et årligt bilsalg på ca. 70.000 enheder.

Interdan Bil A/S er en del af Interdan-koncernen, som udover import og salg af person- og varebiler samt reservedele og tilbehør beskæftiger sig med investering i værdipapirer og ejendomme samt udvikling af digitale forretningskoncepter. Interdan-koncernen beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere, og har kontorer i København og Malmö samt reservedelslagre i hhv. Greve i Danmark og Strängnäs i Sverige. Koncernen omfatter bl.a. selskaberne Interdan Bil A/S, K.W. Bruun Import A/S, K.W. Bruun Autoimport AB, K.W. Bruun Automotive A/S, K.W. Bruun Automotive AB, K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S, Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S samt Interdan Invest A/S.