Se indholdet
Mokka Electric

Opel Mokka Electric


Opel går i sort i november, men uanset dit farvevalg, er du garanteret høj kvalitet, komfort og masser af udstyr.

 

Oplev bl.a. den 100% elektriske Mokka Electric med den futuristiske Opel Vizor-signaturfront og det digitale instrumentpanel, Pure Panel. Forvent det uventede i SUV’en, som med sit markante look og teknologi i særklasse er indbegrebet af det nye Opel.

Køber du Mokka Electric med et Clever One-abonnement, er standardinstallation af en Clever ladeboks inkluderet i bilens pris*.

 

*Se vilkår og betingelser  i aftsnittet 'Standardinstallation af ladeboks fra Clever' længere nede på siden.

Fremhævet udstyrsniveau
Edition+ 136 HK m. automatgear
 
Nu 244.990 kr.
Spar 15.000 kr.
Før 259.990 kr.
 
Inkl. standardinstallation af Clever ladeboks
ved Clever One abonnement*
Fremhævet udstyr

Bakkamera

Navigation

ECO LED-forlygter

Apple CarPlay

Active Safety Brake

Sort tag

 

Forbrug**: 15,6 kWh/100km. Rækkevidde**: 335 km. Halvårlig grøn ejerafgift: 370 kr. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 0-100%: 5 t. ved max. ladeeffekt (11 kW); v/hurtig-/lynopladning 0-80%: 30 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW. Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug. Den viste bil er en Ultimate til 309.990 kr. Bilen er vist med metallak mod merpris. Prisen er ekskl. ladekabel og metallak og gælder 20.11.-31.12.23, eller så længe lager haves.

*Se vilkår og betingelser  i aftsnittet 'Standardinstallation af ladeboks fra Clever' længere nede på siden. **Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Standardinstallation af ladeboks fra Clever

Start hver dag med et fuldt opladet batteri og massere af elektrisk køreglæde. Du får Clevers intelligente ladeboks installeret hjemme hos dig*, når du køber en Opel Mokka Electric med et Clever One abonnement. Med Clever One får du opladning når det passer dig – derhjemme, på arbejdet, på indkøbsturen eller på Danmarks største ladenetværk.

 

Clever One*
Abonnementspris: 799 kr./md. + evt. Energitillæg*
Ny installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (normalpris: 2.499 kr.)*
Tilbuddet gælder fra 01.10.-31.12.23. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Ekstraomk. kan forekomme f.eks. ved grave- eller stilladsarbejde.

 

 

 

*Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg.

Nyhed! Reservér din bil online
 
Nu kan du reservere din Opel i vores helt nye online-shop WISMO.
Sammenlign alle niveauer i pristabellen nedenfor
 
Opel Mokka Electric fås også som privatleasing

Videopræsentation

Kig nærmere på Mokka Electric

Videopræsentation

Kig nærmere på Mokka Electric
 
Videoen er en generel præsentation af Opel Mokka Electric og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.
Skræddersy din bil
Byg din bil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.
Hvad er din brugte vil værd?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Få vurderet din brugte bil via linket herunder, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny.

 

Vil du vide mere om Opel Mokka Electric?

Se og læs mere om Opel Mokka Electric's design, køreeffektivitet og udstyr via knappen nedenfor.
Andre relevante modeller

ASTRA PLUG-IN HYBRID

Du kan også vælge den nye og meget rummelige Astra plug-in hybrid, som leverer tysk design og ingeniørkunst, når det er bedst. Astra er den perfekte kombination af et stilsikkert design med den markante Opel Vizor-front, komfort, udstyr og teknologi i særklasse. Og har du brug for endnu mere plads end i den rummelige 5-dørs version, så fås den nye Astra også som stationcar.

 

Corsa Electric

Måske er det nærmere en kompakt bybil, der matcher dit behov? I så fald er Corsa Electric det oplagte valg. Med et skarpt design, teknologi, komfort og udstyr i lange baner giver Corsa Electric dig køreglæde og værdi for alle pengene.

ASTRA PLUG-IN HYBRID

Du kan også vælge den nye og meget rummelige Astra plug-in hybrid, som leverer tysk design og ingeniørkunst, når det er bedst. Astra er den perfekte kombination af et stilsikkert design med den markante Opel Vizor-front, komfort, udstyr og teknologi i særklasse. Og har du brug for endnu mere plads end i den rummelige 5-dørs version, så fås den nye Astra også som stationcar.

 

Grandland plug-in hybrid

Er du i tvivl, om du er klar til at skifte til en 100% elektrisk bil? Så bør du opleve vores plug-in hybrid SUV, Grandland. I den kan du vælge at køre på enten ren el – eller en blanding af el og benzin. Ovenikøbet er du garanteret både kvalitet, udstyr og komfort i særklasse – samt oceaner af plads.