Se indholdet
Ladeløsninger

Opladning af din Opel med Clever

 

Med Clever er du altid sikret let og tilgængelig opladning af din nye Opel, så du i stedet kan fokusere på vigtigere ting i livet. Du lader, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme.

Opladning, hvor og når du vil

 
Clever er opladning til din Opel på dine præmisser. Clever Box er tænkt til dig, der kun lader hjemme i indkørslen og Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk.
 
Og skulle dit ladebehov ændre sig på et senere tidspunkt, så ændrer du bare produkt. Så er du sikret frihed til at køre og lade, som du vil – både nu og i fremtiden. 

Hvilket produkt skal jeg vælge?

 
Clever One
Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks

 

 

Med Clever One får du:

  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks
  • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

 

Abonnement:

Elbil: 799 kr./md. + energitillæg1

Plug-in hybridbil: 449 kr./md. + energitillæg1

 

Evt. installation af ladeboks: 5.000 kr.1

 

1 Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation.

Energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

 
Clever Box
Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks

 

 

Med Clever Box får du:

  • Rabat på Danmarks største ladenetværk
  • Din egen ladeboks
  • Automatisk refusion af elafgift

 

Serviceaftale:

99 kr./md.2

 

 

Køb og installation af ladeboks: 10.999 kr.2

 

2 Serviceaftale: udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 11.197 kr.

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

Lad intelligent

 
Med en ladeboks fra Clever i carporten, får du adgang til intelligent opladning. Så behøver du ikke længere holde øje med elpriserne og elnettet belastning, hver gang bilen skal lade.
 
Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når der er mest overskud i elnettet. Det er både til gavn for dig og for fællesskabet.

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

 

 

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

 

I installationspakken er inkluderet:

Rådgivning om optimale placering af ladeboks

Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks

Gratis jordspyd

Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed

Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

Clever Power gør det endnu nemmere at være elbilist

Clever er også et elselskab. Og vælger du at samle din strøm til både bil og bolig hos Clever, bliver livet som elbilist en del nemmere. Du slipper nemlig for udlæg til din ladeboks hjemme, fordi Clever trækker ladeboksens strømforbrug fra på din el-regning.

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

Opladning har aldrig været nemmere

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten.