Klasseledende funktioner
Perfekt integreret batteri
Opel Vivaro-e fås med et 50 kWh batteri eller et 75 kWh batteri. Opels banebrydende drivlinje og konstruktion betyder, at det lave, flade batteri sikrer et stabilt tyngdepunkt og maksimal plads i kabinen. 
Støjsvag

Tiltræk kun opmærksomhed til din virksomhed af de helt rigtige årsager. Vivaro-e’s støjsvage, elektriske drivlinje er ideel til bytrafik og i tæt bebyggede områder, og skaber samtidig langt mere ro for chaufføren i løbet af en lang arbejdsdag.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

 
Regenerativ bremsning
I Vivaro-e går ingen energi til spilde. Når du under kørsel løfter foden fra speederen, opsamler det regenerative bremsesystem bevægelsesenergien og konverterer det til en øget rækkevidde. I den højeste indstilling (B-mode) kan de fleste små ture køres uden brug af de traditionelle bremser, hvilket reducerer slid og vedligeholdelsesomkostninger. 
Hurtig og nem at oplade

Både 50 kWh-batteriet og 75kWh-batteriet har høj energitæthed. Opladningstid under optimale ladeforhold ved hurtig-/lynopladning fra 0-80% er for 50 kWh-batteriet 30 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW1 og for 75 kWh-batteriet 45 min. ved max ladeeffekt på 100 kW1.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

 

1 Svarer til opladning af et tomt batteri. Opladningstiden kan variere afhængigt af ladestationens type og ydeevne, udetemperaturen og batteritemperaturen.

 
Se ladeløsninger
Overvågning af bilens data 
Ny Vivaro-e's sofistikerede sensorer og dataovervågningssystemer giver dig et detaljeret overblik over køreforhold, rækkevidde og energi. 
Lave driftsomkostninger
Da der er et stadigt større fokus på luftkvaliteten i byerne, er de elektriske varebiler blevet endnu vigtigere for den omkostningseffektive virksomhed. Vivaro-e betyder yderst konkurrencedygtige driftsomkostninger og afstand fra svingende oliepriser og høje bilafgifter.