Teknologi
Avanceret batteriteknologi
Med et drivbatteri af nyeste generation har den nye Combo-e Cargo ekstra lang rækkevidde. Og de innovative teknologier til energigenvinding – herunder regenerativ bremsning – sikrer maksimal effektivitet og lave driftsomkostninger. Alle fuldt elektriske biler fra Opel leveres med en batterigaranti på mindst 70 % af den oprindelige ladekapacitet i 8 år eller 160.000 km. 
Støjsvag kørsel
Elektrisk kørsel er støjsvag kørsel. Den støjisolerede kabine sikrer en stressfri og komfortabel køreoplevelse. 
Drive Modes
Med et enkelt tryk på Drive Mode kontakten kan du vælge mellem forskellige køreindstillinger: POWER for maksimal ydelse og dynamisk kørsel med tung last, NORMAL for varieret hverdagskørsel og ECO for maksimal rækkevidde og energieffektivitet. 
Oplad op til 80% på kun 32 minutter1

Combo-e Cargo er udstyret med et 50 kWh batteri. 

 

Opladningstid under optimale ladeforhold ved normalopladning 0-100% er på 14 t. ved max. ladeeffekt (11 kW) og ved hurtig-/lynopladning 0-80% på 32 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW1.

 

1 Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

 
Se ladeløsninger
Dataovervågningssystem
Et avanceret dataovervågningssystem i Combo-e Cargo giver et godt overblik over køremåde, rækkevidde og energistatus.
 
Lave driftsomkostninger
Combo-e gør dig uafhængig af svingende brændstofpriser og høje bilafgifter, og byder samtidig på reducerede driftsomkostninger. 
Rækkevidde på op til 280 km1

Med en varerumsvolumen på op til 4,4 m3 er den nye Combo-e Cargo lige så effektiv og velegnet til daglig transport som brændstofversionen. Den fuldt elektriske kørsel er støjfri og giver en unik køreoplevelse. Med en rækkevidde på 280 km1 kan du køre lange distancer uden problemer.

 

1 Strømforbrug 22,7-17,2 kWh / 100 km, CO2 emission 0 g / km, effektivitetsklasse A +++