Førerassistance
Førerassistancepakke

Det er ikke altid lige let at opretholde opmærksomheden. Træthedsalarmen analyserer dit kørselsmønster via kameraet i bilens front og rattets bevægelser og giver dig besked, når det er tid til at tage en hurtig pause.

Lane Departure Warning registrerer, når Vivaro-e kører på vejbaner, og advarer føreren via lyd- og visuelt signal.

 

Det avancerede Smart Beam-system skifter automatisk dine forlygter mellem fjernlys og nærlys for at undgå at blænde andre bilister.

 

Speed ​​Limit Adaptation bruger Speed ​​Sign Recognition til at analysere ændringer i hastighedsgrænsen. Med et enkelt tryk på hukommelsesknappen kan fartpiloten justere din hastighed i overensstemmelse hermed.

 
Førersikkerhedspakke 

Med et enkelt tryk på memory-knappen sænker den aktive fartpilot bilens fart, så den holder den programmerede afstand til den forankørende bil i tæt trafik, og vender tilbage til den oprindelige hastighed, når der igen er frit foran bilen.

 

Blind Spot Alert bruger sensorer og en visuel projektion på sidespejlet, der advarer føreren om biler i Vivaro-e’ens blinde vinkel for at forhindre ulykker i overhalingssituationer.

 

Forward Collision Warning scanner vejen foran for at advare føreren om muligheden for en kollision med biler eller fodgængere. Hvis det er nødvendigt, griber den automatiske nødbremse i gang for at undgå en ulykke ved at aktivere bremserne uafhængigt af føreren.

 
180° bakkamera
Undgå al stress i forbindelse med parkering og andre manøvrer i byen, hvor pladsen er trang, med et 180° panoramabakkamera, hvis billeder vises på bilens 7“ touch-skærm. 
Head up display
Se vital information såsom data om hastighed og fartpilot projiceret i førerens synsfelt på Vivaro-e's Head-Up Display. 
180° bakkamera
Undgå al stress i forbindelse med parkering og andre manøvrer i byen, hvor pladsen er trang, med et 180° panoramabakkamera, hvis billeder vises på bilens 7“ touch-skærm.