Online systemer
Infotainment

Find den hurtigste rute til din destination med Vivaro-e’s 7“ touchskærm1 og Multimedia Navi1 med Live Navigation Services1,2. Få nem adgang til din musik og andet indhold på din smartphone med Android Auto™ 1 eller Apple CarPlay™ 1.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Apple CarPlay™ og Siri™ er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android Auto™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc. Kompatibilitet og visse funktionaliteter kan variere afhængigt af type enhed og version af operativsystemet. For at kontrollere din enheds kompatibilitet skal du gå til www.apple.com eller www.android.com eller kontakte din Opel-forhandler. 

2 Live Navigation Services inkluderer online trafik, brændstofpriser, parkeringsinformation, online søgning for ladestationer, information om veje og vejr (ikke tilgængelig i Irland, Tyskland og Schweiz).

 
OpelConnect services1

Et smart udvalg af tjenester, der leverer en ny grad af sikkerhed og hjælper dig med at holde forbindelsen på vejen - også når du kører elektrisk.

 

  • Ro i sindet: Nødopkald, havarikald og køretøjsstatus og information.
  • Bekvemmelighed: Brug din mobil til vores fjernbetjeningsfunktioner (f.eks. lås/lås døren op).
  • Smart Driving: Nyd en afslappet tur takket være live navigation2 og turstyring.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Tilgængelighed af Opel connect services varierer fra land til land og fra bil til bil. Tjenester kræver muligvis et abonnement/gebyr og er underlagt mobilnetværkets dækning og tilgængelighed.

2 Live Navigation Services inkluderer online trafik, brændstofpriser, parkeringsinformation, online søgning for ladestationer, information om veje og vejr (ikke tilgængelig i Irland, Tyskland og Schweiz).