Vivaro-e highlights

Oplev Vivaro-e

Dit elektriske tyske værktøj, der driver din virksomhed.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

 
Skræddersyet til din virksomhed
Opel Vivaro-e passer perfekt til din virksomheds behov. Du skal blot kombinere den længde, der passer dig bedst, med den batteristørrelse du har behov for. Den elektriske version fås med et 50 kWh batteri eller et 75 kWh batteri. 
Høj effektivitet
Både på motorvejen og i byen fører den kompromisløse Vivaro-e sig frem med fuld elektrisk kraft, uden at det går ud over hverken funktionalitet eller komfort. Opel forstår vores erhvervskunders kommercielle behov og har fokus på driftssikkerhed og lave driftsomkostninger. 
Masser af plads til lasten
Ligesom Vivaro med forbrændingsmotor er Vivaro-e fuldt overbevisende, når det gælder transport. Den har en nyttelast på 1200 kg, en yderst konkurrencedygtig nyttevolumen på op til 6,6 m3 og en maks. nyttelængde på op til 4 m. 
e-INFO instrumentgruppe

Vivaro-e giver dig alle informationer, du har brug for, og med et par enkle tryk får du et komplet digitalt overblik.

Den særlige e-INFO instrumentgruppe har en enkel, grafisk visning i realtid, så du nemt kan planlægge ruten.

 
Sikkerhed

I den 100% elektriske Vivaro-e med den optimerede kabine kommer du længere, sikrere og mere effektivt frem både i byen og på landevejen. Få fart på arbejdsdagen med den øjeblikkelige acceleration og tophastigheden på 130 km/t mens din last ligger trygt i varerummet

Vivaro-e har en bred række sikkerhedssystemer, der beskytter både mandskab og last under alle forhold; bl.a. Automatic Emergency Braking, vejbaneassistent, blindvinkelassistent og 180° bakkamera.