Oversigt

OPEL VAREBILER, OMBYGNINGER OG MEGET MERE

Logistik, transport eller distribution? Vores udvalg af Opel varebiler inkluderer alt fra kassevogne, chassiser og ombygninger, som vi sammensætter ud fra kundens behov i samarbejde med vores samarbejdspartnere. Alt i alt - vi har en Opel varevogn, der passer perfekt til din virksomhed samt tilbehør, der hjælper din virksomhed til at få det ypperste ud af din Opels potentiale. LÆS MERE VIS MINDRE
Ombygninger
Med vores kvalitetsombygninger kan du finde varebiler, der giver ekstra værdi for pengene, og flådemuligheder tilpasset din virksomheds behov. 
LÆS MERE
Service
Få information om garanti, Opel Assistance og find instruktionsbøger til din Opel varebil. 
LÆS MERE
Tilbehør
Læs mere om Opels udvalg af originalt tilbehør, fælge, dæk og sæsonprodukter. 
LÆS MERE

Movano

MOVANO

Opel Movano er en stjerne af en varebil. Se vores imponerende udvalg af modeller, der gør den til en ægte arbejdshest.

Vivaro

VIVARO

Den nye generation af Vivaro er imponerende med sit dynamiske design, komfortfunktioner, praktiske egenskaber og store lastkapacitet. Vivaro din nye varevogn.

Corsa Van

CORSA VAN

En ægte vinder, når det kommer til teknologi og praktisk lastkapacitet samt kompakt størrelse - Opel Corsa Van er det ideelle valg til et stramt arbejdsskema og trafikerede veje.

Zafira Flexivan

ZAFIRA FLEXIVAN

En ægte vinder, når det kommer til teknologi og praktisk lastkapacitet samt kompakt størrelse - Opel Zafira Van er det ideelle valg til et stramt arbejdsskema og trafikerede veje.