MOVANO


 

Opel Movano er stærk og pålidelig og har en uovertruffen komfort. Vælg den udstyrsversion, der matcher netop dine transportbehov.

MOVANO KASSEVOGN

SE UDSTYR OG PRISER

MOVANO CHASSIS

SE UDSTYR OG PRISER

MOVANO DOBBELTKABINE

SE UDSTYR OG PRISER

Movano highlights


DESIGN

UDVENDIG

Med sit funktionelle design er Movano skabt til at repræsentere din virksomhed fra sin bedste side. Med sin dristige front og LED-lygter som standard, er du altid sikker på et optimalt udsyn.

INDVENDIG

Kabinen i Opel Movano er optimeret til den profesionelle. Det intuitive cockpit er fuld af avancerede funktioner og praktiske opbevaringsløsninger. 


KØREEGENSKABER

MOTOR OG GEARKASSE

Mere styrke, højere drejningsmoment og mindre brændstofforbrug. Vælg mellem et udvalg af de avancerede BITurbo-dieselmotorer med op til 150 HK og 385 Nm. Så er du altid sikker på lavt brændstofforbrug og lav emission. 

DRIFTSOMKOSTNINGER

Movano er skabt til at levere mange års pålidelig service med et minimum af vedligeholdelse. Samtidig sikrer de mange økonomibesparende funktioner lave totalomkostninger. 


ALSIDIGHED

INDRETNING

Kør hele mandskabet fra A til B i Movano mandskabsvogn. Varebilen bliver ombygget hos din lokale opbygger og sikrer plads til op mod 6 personer med materiale. 

JUSTÉRBART SKRIVEBORD

Gør Movano til et mobilt kontor. Det sammenfoldelige midtersæde fungerer som et justérbart skrivebord med svingbar holder til en bærbar computer.

OPBEVARINGSRUM I HØJDEN

Opbevar de vigtige ejendele i de øverste, lukkede opbevaringsrum.

FLEXTRAY HANDSKERUM

Det store FlexTray-hanskerum med op til 10,5 liter total opbevaringsplads gør det let at holde dine ting på plads og inden for rækkevidde.

OPBEVARING I SIDEDØRE

Opbevar hvad du har behov for i de generøse lommer i sidedørene, som kan rumme en 1,5-liters vandflaske


OPKOBLING

NAVI 50 INTELLILINK PRO

Navigation 50 IntelliLink har radio med DAB+, en 7” touchskærm med Europa-kort dækning og er optimalt placeret i den øvre del af midterkonsollen. 

TRÅDLØS MOBILOPLADING

Placér din smartphone i telefonrummet med den integrerede, induktive oplader for at lade batteriet trådløst. Fungere kun med QI-kompatible enheder.

*Standard 

RADIO MED DAB+ 

Radio med integreret skærm, der også viser klokkeslæt og tilbyder universel forbindelse via USB og Bluetooth®.

*Output 2 x 15 W. 


SIKKERHEDSFUNKTIONER

UDSYN BAGUD

Når du kører fremad viser Rear Vision-funktionen dig området bag din bil. Også selvom du kører i en varevogn uden ruder i bagdørene.

BLINDVINKELALARM

Alarmen registrerer andre køretøjer ved din bil og advarer, hvis de befinder sig i de blinde vinkler.

SIDEVINDSASSISTENT

Sidevindsassistenten registrerer automatisk sidevindforstyrrelser og kompencerer for den manglende stabilitet.

*Standard på Movano Kassevogn

VEJBANEASSISTENT

Vejbaneassistenten registrerer hvis bilen utilsigtet skifter bane, og advarer via visuelle og akustiske signaler.

PARKERINGSHJÆLP

Parkeringssensorer giver dig akustisk og visuel hjælp til at undgå utilsigtet skade, når du er foran, bagud eller parallelt med parkering.

SIKKERHED

Movano kommer med fjernbetjent centrallås med selektiv låsing af dører. Som ekstraudstyr fås også fjernbetjent tyverialarm.

Bilens sikkerhedssystem med tyverialarm anvender volumetriske bevægelsessensorer til at beskytte mod indtrængen. Deadlocks er valgfrit tilgængelige.

BAKKAMERA

Bakkameraet viser et klart billede af området bag bilen på den store 7”navigationsskærm og sikrer at du kan parkere præcist. Med radio Bluetooth som er standard i Essentia, vises området på en 3,5 '' LCD-skærm integreret i bagspejlet.


LASTSIKKERHED

BESKYT VARERUMMET

Transportér din last uden at beskadige interiøret med finerbeklædning på bund og sider. Finerbunden kommer med skridsikker overflade og finer i fuld eller halv højde i sider. Beklædningen er specielt konstrueret til ikke at skærme for fastsurringsøjerne.

*Fås hos din lokale opbygge

SKILLEVÆG MED RUDEBESKYTTELSE

Et massivt stålnet, som overholder ISO-standarderne, beskytter ruden uden at hindre udsynet. 

*Fås hos din lokale opbygger

LED-LYS I LASTRUMMET

Du har klart overblik i lastrummet takket være LED-lysene


KOMFORT

KOMFORTKØRESÆDE

Komfort-førersæde med dybe konturer - med justérbar lændestøtte og højdejustérbart armlæn.

LUFTAFHÆNGIGT FØRERSÆDE

Det luftafhængige førersæde med justérbar affjedring er ideelt til kørsel i ujævnt terræn eller på lange afstande

AUTOMATISK KLIMAANLÆG

Hold dig afkølet på de varme dage. Det automatiske klimaanlæg justerer og holder automatisk den valgte temperatur.

INSTRUMENTBORD

3,5 ”TFT-området i instrumentbordet viser tydeligt væsentlig information som f.eks. rækkevidde, køretid samt avanceret information fra førerassistentsystemerne.

WEBASTO PARKERINGSVARMER MED TIMER

Parkeringsvarmeren kan indstilles til de dage og tider du ønsker. Sæt tiden til opstart af varmeren, så du kan nyde  temperaturen og afduggede ruder så snart du sætter dig ind i bilen. Fås også med fjernbetjening. 

Ønsker du at lastrummet skal bruges som arbejdsplads, kan det opbygges med varme hos din lokale opbygger. Spørg hos din lokale Opel-forhandler.