Movano kabine 
Forsæder
De individuelle forsæder er forsynet med aftagelige og justerbare nakkestøtter, justerbare ryglæn samt sædejustering i længderetningen. 
Nedfældeligt midtersæde
Når bilen holder stille, kan man folde sædet ned til et praktisk bord med to kopholdere og plads til at stille sin PC eller madkasse. 
Webasto varmefyr
Det programmérbare varmefyr forvarmer motoren og kabinen før start. Ved hjælp af den indbyggede timer kan du programmere forvarmning op til 24 timer i forvejen,  så motoren er varm og kabinen er lun, og ruderne fri for dug, sne eller is, inden du skal ud at køre. 
Luftaffjedret førersæde1

Sædet er ideelt til ujævnt terræn og lange distancer. Det kan justeres i 4 retninger, har faste armlæn, og justerbár affjedringsfølsomhed inden for et interval på mellem 40 kg og 130 kg. 

 

1 Afhænger af udstyrsniveau.

 
Masser af opbevaringsplads

Der er masser af opbevaringsplads til alle dine arbejdspapirer, mobile enheder og andre ting, du ellers har brug for i dagligdagen, bl.a. i handskerummet, opbevaringsskufferne under sæderne, opbevaringsrummet i loftet, kopholderne og i de praktiske dørlommer1

 

1  Afhænger af udstyrsniveau.

 
Mobilt kontor

Det praktiske clipboard1 kan gemmes væk i instrumentbordet, når det ikke skal bruges. Det kan også anvendes til at holde en smartphone eller tablet, hvis der anvendes en adapter. 

 

1 Afhænger af udstyrsniveau