Fremhævet 
Fleksibilitet, komfort, egenskaber og drivlinje.
Alsidig
Movano er en arbejdshest, der har evnen og fleksibiliteten til at tage alle udfordringer op. Movano er klar til at tilpasse sig alle transportbehov, for den fås i fire længder, tre højder, og i et bredt udvalg af varianter; bl.a. lukket kassevogn, dobbeltkabine, chassis med kabine eller dobbeltkabine samt med mulighed for ombygning til tipvogn eller autocamper.  
En fleksibel arbejdsplads
Inde i den smarte, redesignede Movano med kabine finder du masser af plads, som er praktisk i det daglige. Bl.a. er her et fleksibelt, mobilt kontor med avancerede Opel Connect online systemer. Der er masser af plads til føreren, to passagerer og et ekstra mandskab på op til 4 mand, som alle kan sidde komfortabelt. Med Opel Movanos store udvalg af førerassistentsystemer, f.eks. Automatic Safety Brake, Side Blind Spot Warning og Lane Departure Warning kan alle føle sig sikre.  
Klarer det hele
Selv med en lasteevne på op til 2,1 tons, en totalvægt på op til 4 tons og op til 17 m3 lastkapacitet, har Movano stadig en perfekt stabilitet og fantastiske køreegenskaber og sikrer sikker opbevaring af lasten i det optimalt anvendelige varerum. 
Professionelle kræfter
Opel Movano bringer konkurrencedygtig effektivitet op på et højere niveau med den robuste 2,2 liters dieselmotor. Euro 6d lavfriktionsmotoren med  turbo er bygget til at reducere driftsomkostningerne og levere et fantastisk moment, samtidig med at den stadig er yderst brændstofeffektiv.