NY COMBO-e

Fra 289.990 kr. ekskl. moms

Den nye Opel Combo-e Cargo er en fuldt elektrisk varebil med veloplagt overskud til krævende transportopgaver. På trods af sin kompakte størrelse har den en varerumsvolumen på op til 4,4 m3 og den fås med masser af professionelt udstyr, herunder FlexCargo® skillevæg med indbygget luge til transport af lange genstande.

COMBO-e FUNKTIONERALT TALER FOR COMBO-e CARGOSKRÆDDERSY DIN VAREBILALSIDIGHEDDESIGNSIKKERHED OG INNOVATIONKONNEKTIVITET

* Energiforbrug Combo-e (kombineret) 18–20,5 kWh/100 km; CO2-udslip 0 g/km; rækkvidde (kombineret) 230 km till 280 km (WLTP).

COMBO-e FUNKTIONER

AVANCERET BATTERITEKNOLOGI

Med et drivbatteri af nyeste generation har den nye Combo-e Cargo ekstra lang rækkevidde. Og de innovative teknologier til energigenvinding – herunder regenerativ bremsning – sikrer maksimal effektivitet og lave driftsomkostninger. Alle fuldt elektriske biler fra Opel leveres med en batterigaranti på mindst 70 % af den oprindelige ladekapacitet i 8 år eller 160.000 km.

STØJFRI KØRSEL

Elektrisk kørsel er ikke bare emissionsfri, den er også støjfri. Den støjisolerede kabine sikrer en stressfri og komfortabel køreoplevelse.

DRIVE MODES

Med et enkelt tryk på Drive Mode kontakten kan du vælge mellem forskellige køreindstillinger: POWER for maksimal ydelse og dynamisk kørsel med tung last, NORMAL for varieret hverdagskørsel og ECO for maksimal rækkevidde og energieffektivitet.

100 % elektriska Combo-e laddas vid en laddstolpe.
OPLAD1 OP TIL 80 % PÅ KUN 32 MINUTTER

Den nye Combo-e Cargo er udstyret med et 50 kWh batteri, der kan oplades op til 80 % på kun 32 minutter på offentlige DC-1 ladestationer.

1 Teoretisk værdi beregnet på basis af en 280 km rækkevidde (WLTP). På en ladestation med jævnstrøm (100 kW). Svarer til opladning af et tomt batteri. Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

E-INFO

Et avanceret dataovervågningssystem giver et godt overblik over køremåde, rækkevidde og energistatus.

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Den nye Combo-e Cargo gør dig uafhængig af svingende brændstofpriser og høje bilafgifter, og byder samtidig på reducerede driftsomkostninger.

RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 280 KM1

Med en varerumsvolumen på op til 4,4 m3 er den nye Combo-e Cargo lige så effektiv og velegnet til daglig transport som brændstofversionen. Den fuldt elektriske kørsel er både emissionsfri og støjfri og giver en unik køreoplevelse. Med en rækkevidde på 280 km1 kan du køre lange distancer uden problemer.

1 Strømforbrug 22,7-17,2 kWh / 100 km, CO2 emission 0 g / km, effektivitetsklasse A +++

ALT TALER FOR COMBO-e CARGO

DIMENSIONER

Den nye Combo-e Cargo er kompakt i det ydre og rummelig i det indre med en lastlængde på helt op til 3.440 mm1.

1 Dimensionerne varierer afhængigt af bilens længde. Maks. lastlængde på 3.090 mm for Combo-e Cargo i standardversionen og 3.440 mm for Combo-e Cargo L2 - begge med lang akselafstand, åben lastluge og nedfældet passagerbænksæde.

VARERUMMET

Med en varerumsvolumen på helt op til 3,8 m3 (1), har den nye Combo-e Cargo rigelig plads til din last.

1 Maks. varerumsvolumen på op til 3,8 m3 for Combo-e Cargo i standardversionen og op til 4,4 m3 for Combo-e Cargo L2 med lang akselafstand, dobbelt passagersæde og en luge til lang last.

NYTTELAST

Med en nyttelast på 800 kg er Combo-e Cargo klar til tunge opgaver. Overload indikatoren vejer lasten i bilen og advarer føreren, hvis den tilladte nyttelast overskrides.

FLEXCARGO® SKILLEVÆG

FlexCargo® skillevæg bag det dobbelte passagerbænksæde med en oplukkelig luge1 gør det muligt at transportere ekstra lange genstande.

1 Option

OPBEVARINGSRUM

Takket være de mange opbevaringsrum har Combo-e Cargo rigelig plads til dine papirer og personlige småting.

SKRÆDDERSY DIN VAREBIL

Byg din varebil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

BYG DIN VAREBIL

ALSIDIGHED

DOBBELT PASSAGERSÆDE

Med dobbelt passagersæde1 er der god plads til 3 personer i Combo-e Cargo. Du kan folde bænksædet op og ned eller omdanne det til en hylde eller et bord.

1 Option

FOLDBART PASSAGERSÆDE

Hvis du kører alene, kan passagerforsædet nemt foldes ned. Det giver endnu mere plads og fleksibilitet til din last.

FLEXCARGO® SKILLEVÆGGE

FlexCargo® skillevægge1 holder gods og genstande sikkert på plads, så de ikke kan trænge ind i førerkabinen. Fås som stålskillevæg eller stålskillevæg med rude og gitter.

1 Option

SKYDEDØRE

Med en eller to skydedøre1 er det nemt at få adgang til varerummet i Combo-e Cargo. Og du undgår ridser, hvis der er trang plads omkring bilen.

1 To skydedøre er option.

BAGDØRE

Vælg bagdørstype efter behov: Tophængt bagklap1 eller asymmetriske sidehængslede døre med ruder.

1 Option

DESIGN

EXTERIØR

Combo-e Cargo er en ægte Opel, kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. En moderne varebil, der giver et ekstra plus på virksomhedens imagekonto.

INTERIØR

Høj siddeposition med godt udsyn, masser af opbevaringsmuligheder og intuitiv betjening: Interiøret i den nye Combo-e Cargo giver fleksible muligheder og imødekommer alle ønsker og behov.

LED KØRELYS

Det markante LED kørelys1 giver god synlighed i dagslys.

1 Option

SIKKERHED OG INNOVATION

AUTOMATISK NØDBREMSNING

Den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering advarer om faren for kollision med forbipasserende eller biler1. Hvis du reagerer for sent, bremser bilen automatisk.

1 Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 85 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 85 km/t reduceres kollisionshastigheden med op til 22 km/t. Over denne hastighed skal føreren selv bremse for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, hvor den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5-85 km/t; stillestående forhindring: 5-80 km/t; fodgænger: 5-60 km/t). Føreren kan til enhver tid selv aktivere eller deaktivere systemet.

VOGNBANEASSISTENT

Vognbaneassistenten1 advarer dig, hvis din Combo-e Cargo utilsigtet skifter vognbane, og bringer den tilbage på rette kurs ved hjælp af en let justering af rattet.

1 Option

SKILTEGENKENDELSE

Skiltegenkendelsessystemet viser dig fartskilte og andre færdselstavler på infotainmentsystemets skærm og head-up displayet.

AIRBAGS

Seks airbags - Fører-, passager- og sideairbags er standard i alle versioner.
De sikrer dig og dine passagerer størst mulig sikkerhed i tilfælde af en kollision.

BLINDVINKELSYSTEM

Blindvinkelsystemet anvender sensorer og visuelt signal i sidespejlene til at gøre dig opmærksom på biler i den blinde vinkel, så det er mere sikkert og overskueligt at skifte vognbane.

HILL DESCENT ASSIST

Hill Descent Assist funktionen er en del af IntelliGrip1 Traction systemet, som øger sikkerheden ved kørsel ned ad bakke. Den aktiverer bremsen automatisk, så du kan køre ned af selv de stejleste bakker med fuld kontrol over bilen.

1 Option

BAKKAMERA

Et 180-grader vidvinkel bakkamera viser dig bilens omgivelser på en 8" touch-skærm i farver. Styrelinjerne hjælper dig, når du bakker.

INTELLIGRIP

Det innovative IntelliGrip1 Traction system med 5 forskellige Drive Modes styrker vejgrebet på vanskeligt underlag som f.eks. mudder, sand eller sne.

1 Option

TRAILER STABILITY PROGRAM

Det innovative Trailer Stability Program forhindrer en tilkoblet anhænger i at slingre og giver dermed større sikkerhed. Det reagerer over for farlig slingren i løbet af millisekunder og stabiliserer bilen og anhængeren ved at slippe speederen og bremse forsigtigt.

KONNEKTIVITET

NAVIGATION

Multimedia Navi Pro Systemet1 med stemmestyring giver stressfri kørsel i hele Europa. Du skal blot indtaste den ønskede destination, så vil systemet guide dig sikkert og direkte til dit mål.

1 Option

OPELCONNECT TJENSTER1

Med vores intelligente tjenester1 kan du føle dig tryg og i sikker kontakt med omverdenen, når du er på farten.

1 Option


Funktionsbeskrivelser og illustrationer kan henvise til eller vise ekstraudstyr, der ikke er inkluderet i standardversionen. Oplysningerne var korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen. Vi forbeholder os retten til at ændre design og udstyr. De viste farver er omtrentlige. Ekstraudstyr vist på billederne fås som ekstraudstyr. Kontakt din Opel-forhandler for information om, hvilket udstyr der medfølger.

* De angivne værdier for brændstofforbrug og CO2-emissioner er i overensstemmelse med typegodkendelse i henhold til WLTP (Commission Recommendation (EU) 2017/948). Fra 1. september 2018 bliver alle nye biler typegodkendt med den nye testprocedure WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure), som er en ny og mere realistisk testprocedure, der måler brændstofforbrug og CO2-udledning. WLTP erstatter fuldt ud den tidligere testprocedure NEDC - den nye europæiske kørecyklus. Fordi testforholdene er mere realistiske, er værdierne for brændstofforbrug og CO2-udledning i mange tilfælde højere, når de måles efter WLTP end ifølge NEDC. Værdierne for brændstofforbrug og CO2-emissioner kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold (specifikt udstyr, ekstraudstyr, dæktype osv.). Du kan få flere oplysninger hos din forhandler.

*** De angivne værdier for rækkevidde og elektrisk forbrug er i overensstemmelse med typegodkendelse i henhold til WLTP (Kommissionens anbefaling (EU) 2017/948). Dette kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold (hastighed, temperatur, kørestil, udendørstemperatur osv.). Opladningstiden kan variere afhængigt af ladestationens type og effekt. Kontakt din forhandler for mere information.