Sikkerhed
Vejbaneassistent
Vejbaneeassistent holder dig på sporet. Systemet giver dig en besked og styrer forsigtigt varevognen tilbage i den rigtige kørebane, hvis du ved et uheld glider ind i den forkerte bane. 
Skiltegenkendelse
Systemet læser vejskiltene og genkender ændringer ift. hastighedsgrænsen - og foreslår også eventuelle hastighedsjusteringer. 
Bakkamera
Bakkameraet projicerer bilens omgivelser på den 8" store touchskærm. De visuelle anvisninger på skærmen gør det let at bakke bilen.  
Automatisk nødbremse
Automatisk nødbremsning med fodgængerdetektion advarer dig om potentielt farlige situationer. Reagerer du ikke på alarmen, bremser bilen automatisk. 
Sikkerhed & airbags
Combo er udstyret med hele 6 airbags som standard. 2 front og 2 sideairbags samt heldækkende gardinairbags i hver side for maksimal bekyttelse. 
Træthedsovervågning
Træthedsovervågning analyserer køremønstre for at se efter tegn på, at føreren begynder at blive træt. 
Sidebeskyttelse

Sidebeskyttelse1 med hele 12 sensorer hjælper med at advare mod evt. påkørsel af genstande ved snævre manøvre gennem både billede og lyd på infotainment skærmen.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Blindvinkelalarm

Blindvinkelalarm1 anvender sensorer og visuelt signal i sidespejlene til at gøre dig opmærksom på biler i den blinde vinkel, så det er mere sikkert og overskueligt at skifte vognbane.

 

1 Tilvalgt ekstraudstyr

 
Funktioner for opvarmning

Med opvarmede sæder1 og et opvarmet læderrat1 forbliver du varm på kolde dage - uanset årstid.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau.

 
Head-Up Display
På det store Head-Up Display på glasskærmen bag rattet vises alle de vigtige oplysninger og advarsler, såsom hastighed, navigation og træthed. 
IntelliGrip

Det smarte IntelliGrip1-system tilpasser sig forhold med lavt greb som kørsel i mudder, sand eller sne og fås med fem separate køretilstande.

 

Afhænger af udstyrsniveau.

 
Adaptiv fartpilot
Automatisk fartpilot opretholder din ønskede hastighed fra 30-160 km/t og bremser eller accelererer for at holde en fast afstand til det forankørende køretøj, hvilket sikrer en sikker, afslappende kørsel.