Sikkerhed & førersupport
Automatisk nødbremsning

Den automatiske nødbremse1 med fodgængerregistrering advarer om faren for kollision med forbipasserende eller biler. Hvis du reagerer for sent, bremser bilen automatisk.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau. Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 85 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 85 km/t reduceres kollisionshastigheden med op til 22 km/t. Over denne hastighed skal føreren selv bremse for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, hvor den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5-85 km/t; stillestående forhindring: 5-80 km/t; fodgænger: 5-60 km/t). Føreren kan til enhver tid selv aktivere eller deaktivere systemet. Opels førerassistentsystemer er beregnet til at understøtte føreren inden for systemets begrænsninger. Føreren er fortsat ansvarlig for kørslen.

 
Vognbaneassistent

Vognbaneassistenten1 advarer dig, hvis din Combo-e Cargo utilsigtet skifter vognbane, og bringer den tilbage på rette kurs ved hjælp af en let justering af rattet.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Skiltegenkendelse

Skiltegenkendelsessystemet1 viser dig fartskilte og andre færdselstavler på infotainmentsystemets skærm og head-up displayet.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Airbags
Combo-e er udstyret med hele 6 airbags som standard. 2 front og 2 sideairbags samt heldækkende gardinairbags i hver side for maksimal bekyttelse. 
Blindvinkelalarm

Blindvinkelalarm1 anvender sensorer og visuelt signal i sidespejlene til at gøre dig opmærksom på biler i den blinde vinkel, så det er mere sikkert og overskueligt at skifte vognbane.

 

1 Tilvalgt ekstraudstyr

 
Hill Descent Control

Hill Descent Control1 funktionen er en del af IntelliGrip1 Traction systemet, som øger sikkerheden ved kørsel ned ad bakke. Den aktiverer bremsen automatisk, så du kan køre ned af selv de stejleste bakker med fuld kontrol over bilen.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Sidebeskyttelse

Sidebeskyttelse1 med hele 12 sensorer hjælper med at advare mod evt. påkørsel af genstande ved snævre manøvre gennem både billede og lyd på infotainment skærmen.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Bakkamera

Et 180-grader vidvinkel bakkamera1 viser dig bilens omgivelser på en 8" touch-skærm i farver. Styrelinjerne hjælper dig, når du bakker.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Trailer stability control
Det innovative Trailer Stability program forhindrer en tilkoblet anhænger i at slingre og giver dermed større sikkerhed. Det reagerer over for farlig slingren i løbet af millisekunder og stabiliserer bilen og anhængeren ved at slippe speederen og bremse forsigtigt. 
Overbelastningsindikator

For yderligere at opretholde sikkerheden ved transport af tung last advarer en praktisk overbelastningsindikator1 i lastrummet, når bilens grænse er tæt på eller overskrides.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau

 
Head-Up Display

På det store Head-Up Display1 på glasskærmen bag rattet vises alle de vigtige oplysninger og advarsler, såsom hastighed, navigation og træthed.

 

Afhænger af udstyrsniveau

 
Surround Rear Vision

The Surround Rear Vision1 uses two cameras to display the van's surroundings onto the 5" digital screen, giving the driver all-round visilbility - making getting in and out of tight parking spots a breeze. 

 

Optional.

 
Overbelastningsindikator

For yderligere at opretholde sikkerheden ved transport af tung last advarer en praktisk overbelastningsindikator1 i lastrummet, når bilens grænse er tæt på eller overskrides.

 

1 Afhænger af udstyrsniveau