Værd at fremhæve ved Combo-e Cargo

Interiør
Rummelighed møder teknologi. Combo-e Cargo er udviklet med fokus på energieffektivitet og økonomisk kørsel. Det mærkes, når du anvender e-INFO funktionen med informationer om forbrug, rækkevidde og opladning, og når du oplever klassens bedste ladekapacitet. 
Helt elektrisk
Alt går op i en større enhed. Combo-e Cargo holder dig godt kørende og hjælper din virksomhed frem – blandt andet ved at give ubegrænset adgang til miljøzoner. Takket være den støjfri elmotor kan du læsse og levere når som helst og hvor som helst. Du behøver ikke bekymre dig om CO2-restriktioner og miljøafgifter og kan nyde godt af lave vedligeholdelses- og driftsomkostninger. 
Elektrisk potentiale

Inspirerende køreoplevelser. Combo Cargo-e giver ny energi til din virksomhed med en rækkevidde på 275 km1 og et batteri af nyeste generation, der kan oplades op til 80 % af kapaciteten på bare 32 minutter2. Den støjsvage elmotor, det øjeblikkelige moment og en tophastighed på 130 km/t sikrer afslappet og stressfri kørsel, og Combo-e Cargo befinder sig lige så godt på motorvejen som i byen.

 

1 Det reelle forbrug kan variere og afhænger af forskellige faktorer, herunder kørestil, vejforhold, udetemperatur, anvendelse af varme og klimaanlæg.

2 Ladetiden kan variere efter ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.