DESIGN KØREEGENSKABER FLEKSIBILITET CONNECTIVITY SIKKERHED LASTSIKKERHED KOMFORT

DESIGN

EKSTERIØR

Med sit funktionelle design er Movano er skabt til at skabe opmærksomhed og repræsentere din virksomhed optimalt. Den dristige front med LED-lygter som standard sikrer ekstra synlighed

INTERIØR

Opel Movanos kabine er optimeret til den professionelle. Det brugervenlige cockpit tilbyder en overraskende stor mængde avancerede funktioner og nyttige opbevaringspladser.

KØREEGENSKABER

MOTORER OG GEARKASSER

Mere styrke, højere drejningsmoment og mindre brændstofforbrug. Vælg mellem de avancerede BITurbo-dieselmotorer med op til 150 hk og 385 Nm. Så er du sikret et lavt brændstofforbrug og lav emission.

DRIFTSOMKOSTNINGER

Movano er konstrueret til at levere mange års pålidelig arbejdskraft med et minimum af vedligeholdelse og service - og samtidig sikre lave, samlede driftsomkostninger.

FLEKSIBILITET

INDRETNING

Kør hele mandskabet fra A til B i Movano Mandskabsvogn.
Ombygget hos den lokale Opbygger med plads til op til 6 personer og alt materiellet.

JUSTÉRBART SKRIVEBORD

Med det sammenklappelige midtersæde, der fungerer som justérbart skrivebord med en drejelige bakke til den bærbare computer, bliver Movano til et mobilt kontor.

OPBEVARINGSRUM I HØJDEN

Opbevar de vigtige ejendele i de øverste, lukkede opbevaringsrum.

FLEXTRAY HANDSKERUM

Den store FlexTray-handskerum med op til 10,5 liter samlet opbevaringsplads har en plan overflade, der gør det nemt at opbevare småting inden for rækkevidde.

OPBEVARING I SIDEDØRE

Opbevar dine ting i de generøse dørlommer, hvor der også er fin plads til en 1,5-liter vandflaske.

CONNECTIVITY

NAVIGATION

Navi 50 IntelliLink Pro: Audio- infotainment- og navigationssystem med 7˝ kapacitiv farvetouchskærm tilbyder maksimal værdi for pengene.

 

TRÅDLØS MOBILOPLADNING

Placér din smartphone i telefonrummet med den integrerede, induktive oplader for at lade batteriet trådløst. Fungerer kun med Qi-kompatible enheder.

*Standard

RADIO MED BLUETOOTH

Radio med integreret skærm, der også viser klokkeslet og tilbyder universel forbindelse via USB og Bluetooth®. Output 2 x 15 W. Digital radio DAB + kan tilkøbes.

 

SIKKERHED

UDSYN BAGUD

Når du kører fremad viser Rear Vision-funktionen dig området bag din bil. Også selvom du kører i en varevogn uden ruder i bagdørene.

BLINDVINKELALARM

Alarmen registrerer andre køretøjer ved din bil og advarer, hvis de befinder sig i de blinde vinkler.

 

SIDEVINDSASSISTENT

Sidevindsassistenten registrerer automatisk sidevindforstyrrelser og kompencerer for den manglende stabilitet.

*Standard på Movano Kassevogn

VEJBANEASSISTENT

Vejbaneassistenten registrerer hvis bilen utilsigtet skifter bane, og advarer via visuelle og akustiske signaler.


PARKERINGSASSISTENT

Parkpiloten giver dig akustisk og visuel hjælp til at undgå utilsigtet skade, når du er foran, bagud eller parallelt med parkering.

SIKKERHED

Bilens sikkerhedssystem med tyverialarm anvender volumetriske bevægelsessensorer til at beskytte mod indtrængen. Deadlocks er valgfrit tilgængelige.

BAKKAMERA

Bakkameraet viser et klart billede af området bag bilen på den store 7”navigationsskærm og sikrer at du kan parkere præcist. Med radio Bluetooth som er standard i Essentia, vises området på en 3,5 '' LCD-skærm integreret i bagspejlet.

LASTSIKKERHED

LASTRUM

Det tre-dimensionelle fleksible og tilpasningsdygtige belastningsnet er ideelt til forskellige typer last i forskellige dimensioner. Sikrer også tung last sikkert med de teleskopiske spærrestænger, der er monteret vandret eller lodret på fastgørelsesskinnerne.

*Fås hos din lokale opbygger

INDVENDIG BEKLÆDNING

Transportér din last uden at beskadige interiøret med finerbeklædning på bund og sider. Finerbunden kommer med skridsikker overflade og finer i fuld eller halv højde i sider. Beklædningen er specielt konstrueret til ikke at skærme for fastsurringsøjerne.

*Fås hos din lokale opbygger

RUDEBESKYTTELSE

Massivt stålnet der hjælper med at beskytte vinduet uden at hindre udsigten. 


*Fås hos din lokale opbygger

LED-LYS I LASTRUM

Du har klart overblik i lastrummet takket være LED-lysene.

KOMFORT

KOMFORTFØRERSÆDE

Komfort-førersæde med dybe konturer - med justérbar lændestøtte og højdejustérbart armlæn.

LUFTAFHÆNGIGT FØRERSÆDE

Det luftafhængige førersæde med justérbar affjedring er ideelt til kørsel i ujævnt terræn eller på lange afstande.

AUTOMATISK KLIMAANLÆG

Hold temperaturen med det automatiske klimaanlæg, der justerer til den rigtige temperatur for at opretholde det valgte indvendige klima.