FÅ ET TILBUD.

1. Vælg model

Vælg den Opel du er interesseret i:

2. Vælg din forhandler

    1. Søg på

3. Udfyld dine kontaktoplysninger

Angiv venligst dine oplysninger og vi kontakter dig:

    

4. Send dine personlige oplysninger

Med et tryk på ”Send", accepterer du samtidig, at dine data vil blive anvendt ift. kontakt via e-mail og telefon af de anførte parter i Fortrolighedserklæringen.

Ret de markerede felter og prøv igen.

Close

Kommunikationserklæringen

Dine personlige data indsamles, bearbejdes, overføres og anvendes af forhandleren, Opel Danmark, Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Tyskland), General Motors Holdings LLC (Michigan, USA) og OnStar Europe Ltd (Luton, UK) til markedsføring , markedsundersøgelser og sporing af salgsdata.

 

Hvis det er nødvendigt, vil vi også videregive oplysningerne til datter- og associerede selskaber i General Motors Holdings LLC og dets detailhandlere, agenter og leverandører til ovennævnte formål.

 

Til disse formål vil dine data blive overført og behandlet uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). Alle trin vil blive truffet ift. nødvendigheden i at sikre, at dine data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Læs venligst Privatliv og Cookies Politik for flere detaljer.

Close

Fortrolighedserklæringen

Dine personlige data indsamles, bearbejdes, overføres og anvendes af forhandleren, Opel Danmark, Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Tyskland), General Motors Holdings LLC (Michigan, USA), OnStar Europe Ltd (Luton, UK) og udvalgte leverandører, som ønsker at behandle din eller dine forespørgsler.

 

Hvis det er nødvendigt, for at kunne behandle din forespørgsel, kan vi videregive dine oplysninger til eventuelle datterselskaber og associerede selskaber i General Motors Holdings LLC og dets detailhandlere, agenter og leverandører til ovennævnte formål, hvor dataene behandles eller anvendes.

 

Til disse formål, kan dine personlige data overføres og behandles uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") af ovennævnte parter. Alle trin vil blive truffet ift. nødvendigheden i at sikre, at dine data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Læs venligst Privatliv & Cookies Politik for flere detaljer.