ET TILSTANDSTJEK PÅ 12 MINUTTER.

Et tilstandstjek af din Opel er til for at give dig et overblik over din Opels generelle tilstand og er foretages ud fra 38 forskellige tjekpunkter. På den måde kan du være sikker på, at din bil er i topform, uanset hvor du planlægger at køre hen.
Vores erfarne mekanikere udfører det visuelle tjek på 12 minutter og udarbejder et elektronisk tilstandstjek med beskrivelse af resultaterne. Du får herefter et konkurrencedygtigt prisoverslag over eventuelt nødvendigt arbejde, og du beslutter selv, hvad der derefter skal gøres.

Et letforståeligt farveoverblik viser dig nøjagtigt, hvor sikker og sund hver af din bils forskellige punkter er, og eventuelle kommende dele, der bør repareres eller udskiftes.

Røde punkter
Disse kræver omgående handling. Det kan være ulovligt eller uforsvarligt at køre i din bil i den tilstand. Alt, hvad der er afmærket med rødt, kræver omgående handling.

Gule punkter
Gul betyder, at der er noget galt. Servicerådgiveren vil forklare dig, hvor meget det haster med at ordne fejlen. Få det lavet, før det bliver værre. Det kan spare dig en masse tid og penge.

Grønne punkter
Du behøver ikke bekymre dig om grønne dele, i det mindste ikke før den næste service.

Vores erfarne værkstedspersonale forklarer hele rapporten for dig og hjælper dig med at beslutte, hvad du skal gøre, hvis du overhovedet skal gøre noget.

Hvis du har en myOpel konto, får du overblikket over resultaterne direkte ind på din profil, og du vil kunne se de gule og røde punkter som servicepåmindelser samt have mulighed for nemt at aftale tid til reparation online hos dit autoriserede Opel værksted

BOOK ET TILSTANDSTJEK HER