HOLD DIN OPEL GODT KØRENDE.

Autoriseret serviceeftersyn.

Essensen i en Opel er høj ydeevne materialer i topkvalitet. For at være sikker på, at vores biler forbliver i toppen, anbefaler vi alle Opel-ejere at få deres Opel tjekket regelmæssigt på et autoriseret Opel værksted. Især før en ferie eller et periodisk syn er et eftersyn på et autoriseret Opel værksted en god investering.

Serviceeftersyn

Hold din Opel i topform med hjælp fra dit autoriserede Opel værksted.
Vores autoriserede Opel mekanikere kender din Opels teknologi bedst og har derfor de bedste forudstæninger for at foretage et serviceeftersyn, samt at udføre eventuelle nødvendige reperationer på den. Desuden øger det gensalgsværdien at få foretaget service på et autoriseret værksted mindst en gang om året.

 

Mere information

Book serviceeftersyn

Tilstandstjek af din opel.

Tilstandstjek

Med op til 10.000 dele er vores modeller meget komplekse. På kun 12 minutter udfører vi et visuelt tjek af din bil med henblik på sikkerhed og pålidelighed. Desuden giver tilstandstjekket dig et komplet overblik over din Opels tilstand.

 

Mere information

Book serviceeftersyn

 

Er din Opel klar til periodisk syn?

Periodiske syn

Et periodisk syn er et lovkrav til at din bil lever op til gældende regler og foretages 4 år efter første indregistrering og herefter hvert 2. år.
Er din Opel klar til periodisk syn? Hvis ikke, kan dit autoriserede Opel værksted hjælpe dig med at få den klar.

 

Mere information

Book serviceeftersyn

Find værksted

Find Forhandler